Solutii de depozitare in spatiile mici

Camera ta este micuță și nu știi unde să îți depozitezi toate lucrurile? Stai liniștită, ți-am pregătit noi câteva soluții!

Dacă nu îți permiți să îți construiești propria casă (și câte dintre noi se pot lăuda cu asta?), cel mai probabil și tu te confrunți cu problema spațiului insuficient. Ne place sau nu, avem de depozitat tot felul de lucruri prin casă, utile sau nu, pe care le folosim din când în când sau de care am și uitat că există.Sfaturi pentru reorganizarea garderobei

Din fericire, nu trebuie să îți faci griji în această privință, pentru că există câteva trucuri pe care oricine le poate folosi dacă locuiește într-un spațiu mic, dar nu numai.

Dacă nu îți permiți să schimbi patul cu unul care are o ladă de depozitare sub saltea (prețul se învârte pe undeva pe la 1000+ lei) sau unul cu picioare, există o altă soluție simpatică: o ladă de depozitare așezată la picioarele patului. Caută una colorată simpatic sau una veche pe care să o decorezi cum vrei tu. Poți depozita în ea așternuturi de pat, pilote sau perne.

Pentru a avea mai mult loc de depozitare în șifonier, poți prinde de ușa sa o agățătoare pentru genți, eșarfe sau chiar lanțuri și coliere. Găsești tot felul de modele prin magazine sau pe internet, dar îți poți face și singură. Aruncă un ochi pe Pinterest și vei găsi destule din care să te inspiri.

De asemenea, fă-i colțișorului tău de machiaj un upgrade pentru mai mult spațiu. Folosește mai multe cutii transparente pentru farduri diferite (una pentru farduri de ochi, una pentru blush-uri, una pentru rujuri etc) sau o cutie mare în care să le depozitezi pe toate, dacă nu ai prea multe. Tot într-o cutiuță de acest gen poți pune și ojele și instrumentele pentru manichiură. Cât despre pensulele de machiaj, așează-le într-un pahar mai deosebit sau în borcănașe de la lumănări parfumate pe care le-ai consumat.

Apoi, dacă ești în căutarea unei biblioteci noi, caută una suspendată. În acest fel, camera va părea ceva mai mare. Poți alege una simplă, rotundă sau având cam orice formă îți dorești.

Nu uita nici de etajere! Acestea sunt perfecte pentru orice spațiu, dar mai ales pentru unul mic. În loc să încarci pereții cu mobilă masivă, așa cum obișnuiau bunicii noștri să facă, lasă camera cât mai liberă și folosește etajere. Poți pune aici cam orice, de la cărți la fotografii, de la obiecte decorative la tot felul de chestiuțe de care nu vrei să te desparți.

O soluție inedită ar fi etajera de deasupra ușii, foarte potrivită în baie, dar și în dormitor. În baie poți pune prosoape curate, hârtie igienică sau un odorizant, iar în dormitor poți așeza cutiuțe în care să pui ce vrei.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm rafturile pe colț. Acestea sunt foarte utile, arată bine și îți permit să depozitezi mai multe lucruri.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise