Snow Patrol lanseaza "Called Out In The Dark"

By  | 

„Called Out In The Dark” este primul extras pe single de pe cel de-al saselea album de studio al celor de la Snow Patrol.

Noul album, ce nu poarta inca un nume, a fost inregistrat cu producatorul Garrett „Jacknife” Lee in studioul sau din Topanga Canyon, Los Angeles si urmeaza a fi lansat in aceasta toamna.

Cel mai recent material Snow Patrol, „Up To Now”, lansat in 2009, reprezinta colectie a celor mai indragite piese ale trupei, intre care „Chasing Cars”, „Run”, „Take Back This City” sau „Chocolate”, alaturi de alte cateva piese noi, precum hit-ul „Just Say Yes”.

„Up To Now” a fost distins cu triplu disc de platina in Marea Britanie, iar cumulat, trupa Snow Patrol a vandut 11 milioane de copii in intreaga lumea.

Dupa 15 ani de cariera si sase albume de studio, jumatate scotiana, jumatate irlandeza – cantaretul si compozitorul Gary Lightbody, basistul Paul Wilson, chitaristul Nathan Connolly, Jonny Quinn la tobe si claparul Tom Simpson, Snow Patrol este una dintre cele mai mari si mai indraznete trupe ale ultimului deceniu.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *