Smiley lanseaza albumul "Plec pe Marte" (VIDEO)

By  | 

„Plec pe Marte” contine 12 piese si este produs de Smiley in studioul HaHaHa Production. Spre deosebire de primul album solo, acesta este unul in totalitate acustic, intr-o directie matura si indrazneata.

„E un album in care cred foarte mult. Fiecare piesa are in spate o poveste, o experienta, un gand pe care vreau sa le transmit mai departe.”, declara artistul. „Imi doresc ca toti cei care vor asculta piesele sa simta acest lucru si sa vada dincolo de muzica si versuri.”

Primul single extras de pe album, „Plec pe Marte”, a atras atentia si aprecierea ascultatorilor imediat dupa lansare atat pe canalul oficial de YouTube al HaHaHa Production, cat si pe www.smileyonline.ro, unde fanii inca mai pot primi gratis pamant pe Marte. Conform ultimelor cifre, Smiley va pleca pe Marte insotit de peste 10.000 de prieteni cu „certificat de proprietar”.

Colaborarea cu Cheloo pentru piesa „Plec pe Marte” nu este singura surpriza de acest gen. Grasu XXL, Pacha Man si Mandinga vor putea fi ascultati de asemenea pe album.

Albumul „Plec pe Marte” va fi disponibil pentru vanzare online si in magazinele de profil in scurt timp.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *