Siguranță 100% pentru toți membrii familiei

Toamna e un sezon ocupat pentru toată lumea: copiii încep școală, studenții încep cursurile, mămicile sunt ocupate cu provizii de iarnă și tații aleargă de colo-colo încercând să răspundă nevoilor familiei și să-și mai vadă și de muncă. Nu-i așa? Dacă vrei să reușiți în tot ce v-ați propus, înseamnă că trebuie să fiți deschiși la nou și să lăsăți tehnica să va ajute. Pentru toți cei care șofează în perioada asta cu ploi și variații mari de temperatura prioritatea ar trebui să fie siguranța. Pentru cei care se ocupă de casă tot siguranța ar trebui să fie prioritară. Atât pentru casă, cât și pentru membrii familiei. Copiii și tinerii ar trebui să fie supravegheați așa încât să folosească tehnica și gadget-urile în mod corespunzător. Ce vrem să spunem cu toate astea? Haideți să vedeți…

SIGURANȚĂ LA VOLAN ȘI ACASĂ

Camerele auto

Dacă încă nu aveți camere de filmare (martor de trafic) pe mașînă și circulați intens cu ea atât în oraș cât și în afară lui, e musai să va puneți una de bună calitate. Traficul e aglomerat, drumurile majoritatea sunt proaste iar amenzile va pândesc la fiecare intersecție. Și, după cum știți, nu-s deloc mici, se lasă cu puncte luate sau cu carnet suspendat. Dacă ești un om ocupat atât îți trebuie, să rămâi fără carnet. O camera auto te ajută să ai mai multe informații din trafic așa încât să eviți situațiile neplăcute. Iar în caz de incident îți furnizează imediat dovadă că tu ai circulat regulamentar. Noi credem că circuli cu atenție, pentru că ții la viață ta și vrei să ajungi cu bine la familie. Ai de unde să alegi exact modelul de camera auto care se potrivește mașinii tale. Și pentru că am adus vorba de amenzi, aveți grijă cu vorbitul la telefon în timp ce sofati. Mai bine puneți pe mașînă un carkit și scăpați de probleme. E foarte ieftin și contribuie la siguranță voastră în trafic.

Camerele IP

Siguranță casei și a membrilor familiei nu e deloc de neglijat. Toată lumea ar trebui să fie conștientă de asta. Mai ales dacă locuiți în cartiere mărginașe în care rată infracționalității e în creștere. N-ați vrea să aveți familia agresată sau să va lipsească din bunurie pentru care ați muncit atât de mult. Dacă stați în apartament puteți folosi numai camere IP de interior. Dacă stați la casă și aveți și curte e bine să supravegheați atât în interior cât și în exterior cu camerele adecvate. Sunt accesibile că preț, se instalează ușor și pot fi folosite chiar și de copii sau de vârstnici fără experiență cu tehnică modernă. Camerele vor supraveghea non-stop chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Sunt paznici de nădejde pentru siguranță voastră.

GESTIONAREA EFICIENTĂ A GADGET-URILOR

Ați auzit de multe ori de la copiii tăi următoarele replici: “tati, nu știu ce are laptopul de nu mai merge”, “nu știu unde am pus încărcătorul de la telefon” sau “mami, am spart ecranul de la tabletă, n-am vrut”? Nu sunteți singurii. Se întâmplă la fel și prin alte familii. Oricât le-ați spune să aibă grijă de obiectele lor pentru că au costat mult, tot se mai întâmplă accidente. În astfel de situații nu trebuie să va grăbiți să le cumpărați gadget-uri noi. Reparați ce s-a stricat. Și n-ar fi rău să știe pe “spinarea lor” cum se spune, ce înseamnă să câștige un ban. Dați-le ceva de făcut zi de zi în casă sau trimiteți-i la muncă pe perioada vacanțelor. Sigur, după puterile și priceperea fiecăruia. Așadar, cum faceți reparații la prețuri mici? De unde va luați piesele necesare?

Toate dintr-un singur loc

Ideal ar fi să le puteți lua pe toate din același loc și cu comandă online, nu-i așa? Ei bine, chiar se poate. În magazinul nostru poți găși tot ce-ți trebuie: ecrane, tastaturi laptop, încărcătoare, coolere pentru laptopuri; folii, huse, încărcătoare pentru telefoane și tablete. Desigur, mai puteți alege cabluri, adaptoare și mufe diverse. Asta înseamnă că printr-o singură comandă ai toate piesele și odată primite nu mai trebuie decât înlocuite cele vechi. Majoritatea se pot înlocui simplu fără ajutorul unui tehnician. Dar, la nevoie, vă putem consilia în privința pieselor compatibile cu gadget-urile pe care le aveți și cum e mai bine să procedați cu înlocuirea necesară.

Și așa se poate transforma o toamnă aglomerată și riscantă, într-un sezon al siguranței și bunei gestionări în repararea gadget-urilor din dotare. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, testați cele spuse mai sus.

 

 

Sursă: agenția SeoPower

Sursă foto: freepik

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.