Si tu crezi ca esti „prea batrana pentru asta”?

 1.Înlocuieşti adjectivul “amuzant” cu “obositor”. Acea petrecere sună a fi obositoare. Şi orice altceva sună a fi tot obositor.

2.Urăşti mulţimile.  Şi înghesuiala, de parcă ai fi tatăl tău.3.Nu au în club nimic din ce bei tu în mod normal. Vodka amestecată cu cola dietetică nu sună bine deloc.

4.Nu mai suporţi crizele de gelozie. Dacă iubitul tău e gelos că vorbeşti cu un tip la o petrecere, atunci să fie sănătos. Fazele astea de liceu deja te enervează. 

5.În club miroase groaznic, în niciun caz a distracţie. Şi până la urmă la 6 dimineaţă mergi la sala, aşa că e cazul să pleci acasă.

6.Refuzi să mergi la petreceri unde nu cunoşti pe nimeni. Înainte nu dădeai înapoi de la astfel de patreceri unde puteai cunoaşte pe cineva special, dar acum, să vorbeşti cu necunoscuţi şi să fii politicoasă toată seara e mult prea obositor şi fără rost. 

7.O seară interesantă este atunci când stai acasă şi îţi faci tratamente faciale. Şi vizionezi ceva la TV.

8.Începi să vorbeşti urât despre adolescenţi. Şi te întrebi cum de sunt atât de idioţi.

9.Nici pe studenţi nu-i ai la suflet. Parcă au toţi 10 ani, nu 20.

10.Îţi place vinul roze. Este roz şi conţine alcool. E normal să-ţi placă.

11.Când gândul să mănânci pizza la 2 noaptea ţi se pare de neconceput.

12.Refuzi să mergi la petreceri cu open bar. De ce să te îmbulzeşti şi să stai la coadă pentru un pahar de vin? Preferi să plăteşti, dar să fii servită. 

13.Trebuie să ajungi acasă să-ţi hrăneşti pisica/ să stai cu pisica ta/ pisica ta e mai interesantă decât aceşti oameni.

14.Cheltuieşti mult pe aşternuturi şi saltea de calitate. Pentru că somnul este cel mai important, iar calitatea somnului ţine de calitatea patului. Somnul e totul.

15.Angajezi oameni să te ajute să te muţi. Prietena ta face cinste cu o pizza dacă o ajuţi să se mute. Aproape că ai murit de râs. 

16.Nu mai mănânci fast-food. Mâncarea preparată în casă este sănătoasă. Fast-foodul nu mai e pentru tine.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.