Şi mai multă distracţie pe Instagram – NEW

By  | 

Pentru cei care au epuizat deja posibilităţile funcţiei Boomerang de la prea-iubitul nostru Instagram, avem o veste bună.

Cea mai utilizată platformă de share-uit poze atât de către români, dar şi de către oamenii din întreaga lume a anunţat un plan de viitor ingenios, care sigur o să vă placă: lansarea Stop Motion, un instrument cool al aplicaţiei care vă va permite să vă creaţi propriile GIF-uri.

Pe scurt, Stop Motion funcţionează cam aşa: îţi permite să realizezi o serie lungă de fotografii care vor fi transformate într-un GIF grlorios ce poate fi adăugat la Instagram Story.

Potrivit The Verge, Stop Motion nu va fi disponibilă pentru fiecare cont de Instagram, dar cel mai probabil va fi o chestiune de timp până când “GIF making” va deveni global.

Săptămâna trecută Instagram a mai adăugat ceva pentru utilizatorii săi: a permis accesul în comun la Instagram Lives; utilizatorii din orice colţ al lumii pot adăuga prieteni la poveştile lor LIVE.

Da, puteţi să invitaţi pe oricine se uită la postarea voastră de tipul Live Story să vi se alăture, precum şi capacitatea de a da în video zoom in.

Let’s have fun!

Sursă: Cosmopolitan.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *