Share the Easter Joy!

Cu ocazia sărbătorilor Pascale, artizanii atelierului Grace Couture Cakes te invită să descoperi ediția limitată de dulciuri tematice pentru masa la care îi adunăm pe toți cei dragi. Propunerile pentru noua colecție sunt turta dulce, eclerele personalizate, oul de ciocolată belgiană, torturi cu decor special, macarons, pralinele artizanale, eclere, cupcakes și, în premieră anul acesta, cozonacul tradițional.

Proaspăt scos din cuptor, pufos, cu umplutură perfectă de cacao, nucă și stafide, cozonacul realizat la cererea clienților este acum disponibil în Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City și din Piața Dorobanți nr.5, alături de întreaga gamă realizată special pentru Sărbătorile Pascale.

Ou de ciocolată

Realizat artizanal, din ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, oul de Paște Grace Couture Cakes este o invitație la a descoperi gustul intens al ciocolatei într-un decor inspirat de sărbătoarea primăverii.

 Eclere personalizate

Spune Paște Fericit! în cel mai dulce mod. Eclerele din colecția Éclair Affair personalizate cu mesaje speciale pe ciocolată albă belgiană vor impresiona atât un prieten, dar și un coleg sau partener.

Cutii mix turtă dulce

O selecție de 4 figurine de turtă dulce în forme speciale și decor inspirat de sărbătorile Pascale, lucrat manual de artizanii Grace Couture Cakes, vor fi cadoul simplu, dar cu personalitate de care se vor bucura cei mici și cei mari, deopotrivă.

Cutii Cadou Grace Couture Cakes

Dulciurile Grace Couture Cakes în ediție limitată de Paște ascund arome spectaculoase selectate cu migală de către artizanii atelierului pentru a oferi un mix perfect pe care să-l dăruiești atât partenerilor de afaceri, cât și persoanelor apropiate. Ambalate în cutii elegante, pachetele surpriză sunt disponibile în trei variante: Easter Magic Box, Easter Bunny Box și Easter Gift Box, în cele două Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City și din Piața Dorobanți nr.5, alături de întreaga gamă realizată special pentru Sărbătorile Pascale.

Easter Drip Cake și Mini Drip Cake

Tortul Drip Cake în ediție specială de Paște sau varianta mini a acestuia, cu compoziții din Colecția Signature, pot fi nu doar o surpriză frumoasă, ci și o experiență specială, fie că este vorba despre cadoul de Paște sau de masa la care i-ai strâns pe toți cei dragi.

https://www.gracecc.ro/paste2018/

Despre GRACE COUTURE CAKES

Lansat în 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier couture de cofetărie din Bucureşti, dând formă celor mai rafinate dulciuri pentru a celebra momentele speciale şi poveştile de iubire din viaţa fiecăruia dintre noi. În portofoliul Grace Couture Cakes se regăsesc torturi, prăjituri individuale, eclere, dulciuri pentru candybar, macarons, pentru orice eveniment privat sau corporate.

www.gracecc.ro

https://www.facebook.com/GraceCoutureCakes

[email protected]

Citeşte şi: (P) Grace Couture Cakes lansează Love Carousel 2018

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.