Sfaturi pentru vacanta cu iubitul

Dacă vei pleca cu iubitul în următorul concediu, ar trebui să țineți cont de câteva sfaturi, pentru ca vacanța să fie cât mai reușită.

Cuplurile care călătoresc împreună au o relație mai bună și sunt mai fericite, așa cum am arătat într-un articol anterior. Fie că veți petrece o săptămână pe litoralul românesc sau pe o insulă exotică, fie că veți vizita țara întreagă sau Europa, cu siguranță vrei să vă relaxați, să vă distrați și, cel mai important, să vă bucurați unul de compania celuilalt.

Indiferent dacă aceasta va fi prima vacanță cu iubitul tău sau a noua, am pregătit pentru tine câteva sfaturi care te vor ajuta să ai o vacanță cât mai reușită.

Pentru început, discutați dinainte despre ce vreți să faceți când ajungeți la destinație. Poate că el vrea să se relaxeze toată vacanța cu un cocktail răcoros în mână în timp ce tu vrei să vizitezi… tot ce se poate vizita. Faceți o listă cu activități care vă convin amândurora și țineți cont de dorințele fiecăruia. Nu uita, este vacanța voastră, nu doar a ta, deci ai putea face câteva compromisuri pentru ca amândoi să vă simțiti bine.

De asemenea, este recomandat să discutați și despre buget. Vrei să cumpărați tot felul de suveniruri? Să lăsați bacșișuri generoase? Acum e momentul să stabiliți aceste lucruri, nu e ok să vă certați în vacanță pentru astfel de nimicuri.

Ghid de calatorie: ce poti lua in bagaj cand calatoresti cu avionul?

Apoi, trebuie să țineți cont de faptul că fiecare are nevoie și puțin timp și spațiu pentru el. Și persoanele care se iubesc nebunește se pot sătura unul de celălalt dacă stau împreună 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Poate că iubitul tău nu ar vrea să recunoască asta și s-ar supăra dacă i-ai spune direct că ai nevoie de puțin timp pentru tine, dar există o altă soluție foarte simplă: spune-i că vrei să ieși o oră-două la cumpărături sau du-te la un spa. În felul acesta, fiecare are puțin timp pentru el și nu se supără nimeni.

Nu în ultimul rând, pentru ca vacanța să fie cu adevărat memorabilă, pregătește-i o mică surpriză: pune în bagaj și o lenjerie sexy pentru o noapte pasională, pregătește-i micul dejun la pat sau pregătește un simplu picnic într-un loc plin de verdeață. Cu siguranță ar aprecia un astfel de gest.

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise