Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasă online

Modul tradițional de alegere a rochiei de mireasă este să mergi la un magazin specializat pentru a proba zeci de rochii până când o găsești pe cea potrivită. Dar acesta nu este singurul mod prin care poți alege rochia perfectă. Mulțumită internetului, poți face acest lucru mult mai simplu, din confortul casei tale.

Dacă vrei să faci și tu asta, ține cont de aceste sfaturi prețioase, pentru a fi sigură că vei face alegerea bună.1. Citește cu atenție descrierea produsului. Ar trebui să te intereseze în mod special materialul din care este confecționată rochia. De exemplu, un material elastic îți va garanta că rochia ți se va potrivi.

Citește și: Evolutia rochiei de mireasă: 100 de ani in 3 minute 

2. Caută cuvintele cheie care îți indică dacă rochia este transparentă. Fiind albă, e mai greu să îți dai seama din poze, deci e posibil să ai o surpriză neplăcută atunci când rochia ajunge la tine. „Complet căptușit” înseamnă că pe sub rochie mai există un strat de țesătură, iar „parțial căptușit” înseamnă că în anumite zone ți se poate vedea pielea. Contactează producătorul pentru a afla mai multe detalii.

3. Află dacă poți proba înainte de a cumpăra. Dacă magazinul are și un sediu fizic în orașul tău, poți proba rochia acolo înainte de a te hotărî dacă este cea potrivită pentru tine.

rochii de mireasa

4. Nu îți fie teamă să alegi o formă cu care nu ești obișnuită. Ai putea descoperi că o rochie la care nici măcar nu te-ai fi gândit arată mult mai bine pe tine!

5. Dacă nu ești sigură ce rochie să alegi, mergi pe una cu corset și fustă lejeră, acestea se potrivesc celor mai multe tipuri de corp.

6. Verifică pozele reale. Caută poze reale pe site-ul magazinului sau pe pagina de Facebook a acestuia, pentru a fi sigură că rochia arată bine și în realitate.

7. Învață să îți iei măsurile. Este esențial pentru ca rochia să ți se potrivească perfect! Dacă nu ești sigură că o faci cum trebuie, roagă o croitoreasă să te ajute.

8. Nu uita de costurile adiționale, precum transportul sau eventualele modificări pe care vrei să le faci.

9. Cumpără rochia din timp. Doar pentru că dai comandă onlien nu înseamnă că rochia va fi gata peste noapte, mai ales dacă ai cerut să se facă anumite modificări.

Citește și: Reguli de etichetă la nuntă 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Brooke Shunatona)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.