Sfaturi de lifestyle de la vedete

Celebrităţile de pe covorul roşu ne inspiră să ne trăim viaţa din plin şi să facem întotdeauna cele mai bune alegeri. Iată o selecţie a celor mai bune sfaturi de la Hollywood!

Ai spune că vedetele de peste ocean duc o viaţă frivolă, luxoasă, în care grijile şi problemele sunt ingrediente necunoscute, însă nu e tocmai aşa. Pentru a ajunge la statutul de care se bucură ei, este foarte probabil că trebuie să treci prin foc şi sabie pentru a obţine ce-ţi doreşti şi să ştii să faci în mod inteligent sacrificii şi compromisuri. În timp ce Jennifer Lawrence este în acest moment, la doar 25 de ani, cea mai bine plătită actriţă din cetatea filmului, ea reprezintă sursa de inspiraţie a multor tineri din lume, datorită declaraţiilor ei pline de substanţă şi extrem de mature. Dacă asculţi cu atenţie, ai ce învăţa de la aceşti oameni celebri pe care situaţia materială şi expunerea publică i-a ajutat să înveţe lucruri pe care majoritatea dintre noi nu ar avea în mod obişnuit şansa să le cunoască. Iată câteva dintre ele:Emma Stone

Nominalizată în cadrul a numeroase premii internaţionale pentru jocul actoricesc din comedia neagră „Birdman“, Emma este o tânără cu capul pe umeri, dar care îşi rezervă din când în când mici clipe de răsfăţ. Citatul ei care ne-a plăcut cel mai mult? Eşti o fiinţă care are dreptul să trăiască, aşa că nu te abţine ori de câte ori râvneşti la prăjitura ta favorită. Chiar aşa!

Jessica Alba

Alba are origini mexicane şi daneze şi e recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care îl are. Co-propietar al unui business de succes, The Honest Company, care produce obiecte şi bunuri casnice eco-friendly şi din materiale bio, actriţa nu se sfieşte să dezvăluie ponturi din regimul ei alimentar. Aşadar, ea recunoaşte că atunci când nu consumă carbohidraţi sau doar într-o cantitate mică, se simte mai energică şi mai în formă. O credem pe cuvânt!

Kendall Jenner

Sora mai mare a lui Kylie deţine titlul de propietară a celei mai apreciate fotografii de pe Instagram, o imagine care a primit peste două milioane jumătate de „inimioare“. Cu o carieră de modeling în plină ascensiune, Kendall are un stil de viaţă aglomerat, dar musai ordonat – altfel cum ar putea avea atât succes ? La 20 de ani, tânăra spune că îşi începe dimineaţa cu un ceai detoxifiant şi că se identifică cel mai bine cu o dietă paleo, bazată pe un concept care permite o alimentaţie doar cu produse naturale.

Gwyneth Paltrow

Actriţa premiată cu o statuetă Oscar pentru rolul secundar din filmul „Shakespeare in Love“ (1998) a lansat în urmă cu câţiva ani Goop – un site de lifestyle extrem de apreciat. Mai mult, după trei volume lansate în ultimii ani, Gwyneth pregăteşte o nouă carte pentru anul 2016, în care notează peste 125 de reţete culinare. Ea spune că cel mai simplu truc care te ajută să nu cazi în plasa mâncării fast-food sau a poftelor culinare cu mii de calorii este să ai întotdeauna la tine snack-uri sănătoase, precum migdale, edamame, felii de măr, bulgăraşi de brânză. Mulţumim de pont !

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise