Seriale noi si seriale anulate in sezonul 2014-2015

By  | 

Perioada aceasta este una de interes pentru fanii serialelor, aceştia aflând dacă serialele lor preferate vor mai continua sau nu. Posturi precum NBC, ABC, FOX, CBS sau The CW au anunţat oficial listele de seriale pentru sezonul 2014-2015, iar COSMO îţi spune care sunt acestea.

Să începem cu serialele anulate sau aflate la ultimul sezon:

ABC: Mixology şi Trophy Wife;

CBS: We Are Men, Intelligence, Hostages;

The CW: Nikita, The Carrie Diaries, Star-Crossed;

FOX: Raising Hope, Almost Human, Dads, Enlisted, Surviving Jack, Rake;

NBC: Community, Ironside, Sean Saves the World, Welcome to the Family, Crisis.

Serialele ce vor continua şi în acest sezon sunt:

ABC: Agents of SHIELD, Castle, Grey’s Anatomy, Mistresses, Modern Family, Once Upon a Time, Resurrection, Revenge, Rookie Blue  Scandal, The Goldbergs, The Middle;

CBS: 2 Broke Girls, The Amazing Race, The Big Bang Theory, Big Brother, Criminal Minds, CSI, Elementary, The Good Wife, The Millers, Mom, NCIS, NCIS: LA, Person of Interest, Survivor, Two and a Half Men;

The CW: Arrow, Supernatural, The Originals, Reign,The Vampire Diaries, Hart of Dixie, The 100,  Beauty and the Beast;

FOX: American Idol, Bones, Brooklyn Nine-Nine, Family Guy, The Following, Glee, The Mindy Project, New Girl, The Simpsons, Sleepy Hollow;

NBC: The Blacklist, Celebrity Apprentice, Chicago Fire, Chicago P.D., Grimm, Parks and Recreation, The Voice.

Seriale noi:

The Flash este inspirat din benzile desenate create de DC Comics, avându-l în prim plan pe omul de ştiinţă Barry Allen care are un accident ciudat în urma căruia ajunge să aibă abilitatea de a se mişca la viteze supraomeneşti.

iZombie urmăreşte povestea unei studente la medicină care se transformă într-un zombie. Aceasta îşi ia o slujbă la departamentul de medicină legală, pentru a se putea hrăni cu creiere, însă descoperă că în acest mod moşteneşte amintirile celor decedaţi. Din acest motiv, ajutată de şeful său, dar şi se un detectiv, începe să soluţioneze diferite cazuri de omucidere.

În serialul SF The Messengers, un obiect misterios se prăbuşeşte pe Pământ, iar un grup de oameni este omorât de pulsurile energetice emise. Aceştia se trezesc, totuşi, cu scopul de a preveni această Apocalipsă.

Constantine este un alt serial inspirat din benzile desenate produse de DC Comics, de data aceasta ”New 52”. John Constantine, care a apărut pe marile ecrane în filmul lui Francis Lawrence din 2005, este un bărbat chinuit de păcatele din trecutul său, însă ajunge în rolul de a proteja umanitatea de forţele răului.

How I Met Your Dad este un spin-off al serialului How I Met Your Mother, care ne va prezenta povestea lui Sally şi cum şi-a întâlnit aceasta partenerul de viaţă, prin intermediul flashback-urilor.

Comedia Selfie ne-o prezintă pe tânăra Eliza Dooley care, după ce a apărut într-un videoclip viral umilitor, angajează un expert în marketing pentru a o ajuta să îşi repare imaginea.

Noi abia aşteptăm să apară aceste seriale noi, ţie cum ţi se par? Cât despre serialele ce au fost anulate, ce părere ai? Făceau parte din preferatele tale?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *