Seriale noi in toamna 2013

By  | 

       

Iată care sunt cele mai aşteptate seriale noi ale toamnei 2013.

1. Sleepy Hollow se lansează pe 16 septembrie şi aduce în prim plan cunoscuta legendă a călăreţului fără cap, cu o diferenţă majoră. Acţiunea se petrece în timpurile moderne. Legenda a mai fost exploatată şi pe marele ecran, într-o ecranizare avându-l în rol principal pe Johnny Depp.

2. Mom are premiera pe 23 septembrie şi o are în rol principal pe Anna Faris, cunoscută actriţă de comedie, ceea ce îi conferă un mare atu. Este un film despre două mame, foste alcoolice (mama şi fiica). Ele vor să treacă peste problemele din trecut şi să o ia de la capăt. Să vedem cum vor reuşi să o facă!

3. Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. este unul dintre cele mai aşteptate seriale noi în această toamnă, mai ales de fanii super-eroilor. Regizorul filmului ”The Avengers” se întoarce la micul ecran şi ne propune să urmărim aventurile noii echipe de super-eroi condusă de Clark Gregg, începând cu 24 septembrie.

4. Trophy Wife o are în rol principal pe frumoasa Malin Akerman, care este o soţie-trofeu…diferită. Serialul este o nouă radiografie a familiei moderne, precum ”Modern family”, şi ne va încânta începând cu data de 24 septembrie.

5. The Crazy Ones are o distribuţie grozavă şi se anunţă o comedie smart, cu mult farmec, în care Robin Williams interpretează un om de publicitate iar Sarah Michelle Gellar este fiica şi partenerul său de afaceri. Premiera noului serial este pe 26 septembrie.

6. Masters of Sex sună foarte incitant dar nu va fi o scuză pentru a arăta scene de sex, ci un studiu al sexualităţii condus de Dr. William Masters (Michael Sheen) şi Virginia Johnson (Lizzy Caplan). Filmul este inspirat de cartea cu acelaşi nume şi va fi lansat pe 29 septembrie.

7. We Are Men este o comedie despre 4 bărbaţi interpretaţi de Jerry O’Connell, Kal Penn, Tony Shalhoub şi Chris Smith, care locuiesc împreună şi au experimentat poveşti dezastruoase de amor. Să vedem cum şi dacă îşi vor găsi norocul în dragoste, începând cu 30 septembrie.

8. The Originals, un serial cu şi despre vampiri, dar nu oarecare, ci aşa cum ne sugerează şi titlul, Originalii. Personajele vă sunt cunoscute în mare din serialul The Vampire Diaries, dar subiectul serialului va fi cu totul diferit. În schimb, comunitatea supranaturală va fi la fel de complexă. Premiera este pe 3 octombrie.

9. Once Upon a Time in Wonderland  este un film cu fiinţe supranaturale, aşa cum dictează trendul modern. Este vorba despre o reinterpretare a lui Alice în Wonderland, interpretată de frumoasa Sophie Lowe, care a crescut şi vrea să îşi găsească iubirea pierdută. Filmul va fi difuzat începând cu data de 10 octombrie.

10. Dracula, încă un film, de această dată serial, despre legendarul vampir. Acesta va fi interpretat de Jonathan Rhys Meyers, care este un vampir ce luptă cu Ordinul Dragonilor în Londra erei victoriene. Spre deosebire de serialele cu vampiri moderne, vom avea ocazia să intrăm acum în cu totul alt univers. Premiera serialului este fixată pe data de 25 octombrie.

Ne aşteaptă în această toamnă numeroase seriale noi, gata să satisfacă toate gusturile. Tu pe care ai vrea să îl urmăreşti pe micul ecran în România?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *