Cele mai interesante seriale crime/drama

Serialele crime/drama sunt pe placul tuturor mulțumită suspansului, numeroaselor twist-uri și pentru că ne mențin interesul oră după oră. Dacă vrei să începi unul nou și ai nevoie de recomandări, aruncă un ochi pe lista noastră.

The Wire (David Simon, 2002-2008)

Creatorul serialului este un fost jurnalist, iar printre subiectele abordate se numără traficul de droguri, guvernul, media și sistemul educațional, văzute nu doar prin ochii autorităților, ci și prin cei ai persoanelor implicate. A fost apreciat în special pentru că prezintă viața urbană într-un mod realist, spre deosebire de alte filme și seriale.

Daredevil (Drew Goddard, 2015-prezent)

Deși se încadrează în categoria serialelor cu supereroi, Daredevil poate fi apreciat și de persoanele care nu sunt fane ale benzilor desenate. Personajul principal este Matt Murdock, avocat în timpul zilei și vigilante în timpul nopții. Pregătește-te de o atmosferă întunecată, suspans și cliffhandere.

The Blacklist (Jon Bokenkamp, 2013-prezent)

În centrul poveștii o găsim pe Elizabeth Keen, un profiler FBI, a cărei viață este dată peste cap atunci când un ucigaș misterios, care a reușit să scape de autorități zeci de ani, se predă și insistă să vorbească doar cu ea.

American Crime Story (Scott Alexander, Larry Karaszewski, Tom Rob Smith, 2016-prezent)

American Crime Story a apărut la 5 sezoane după American Horror Story și are la fel de mult (dacă nu chiar mai mult) succes. Serialul este o antologie creată în jurul celor mai cunoscute crime și criminali din Statele Unite.

Dark (Baran bo Odar, Jantje Friese, 2017-prezent)

O saga de familie cu o întorsătură supranaturală, situată într-un oraș german, unde dispariția a doi copii mici expune relațiile dintre patru familii.

Vizionare plăcută!

 

Citește și: Cele mai interesante seriale science fiction 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.