Cele mai așteptate seriale din 2018

Anul 2018 promite multe să ne aducă multe filme și seriale interesante, iar astăzi ne vom concentra asupra celor din urmă. IMDb a făcut un top al celor mai așteptate dintre ele, potrivit traficului paginilor.

#10 Maniac

Regizată de Cary Fukunaga și co-scrisă de Patrick Somerville, această comedie întunecată este bazată pe serialul norvegian cu același nume din 2014. În rolurile principale îi vom găsi pe Jonah Hill și Emma Stone, doi pacienți dintr-o instituție mentală; Maniac urmărește lumea fictivă pe care aceștia o creează.

#9 Roseanne

Revenirea serialului din anii ’90 va avea 9 episoade, iar din distribuție vor face parte aproape toți actorii din trecut. Sitcomul urmărește viața unei familii obișnuite din Statele Unite.

#8 Black Lightning

Adaptările după benzi desenate nu își pierd din popularitate nici anul acesta, iar următorul serial care se va baza pe DC Comics este Black Lightning. Povestea îl urmărește pe un supererou chemat înapoi în funcție atunci când criminalitatea și corupția se ridică la un nivel care nu mai poate fi ignorat.

#7 The Resident

O nouă dramă medicală ajunge pe micile ecrane, cu Bruce Greenwood, Matt Czuchry și Emily VanCamp în rolurile principale.

#6 Titans

Fanii DC Comics se vor bucura să afle că aventurile echipei Teen Titans vor fi adaptate într-un serial live-action. Acesta se concentrează pe un grup de adolescenți supereroi care se luptă cu răufăcători, dar și cu schimbările prin care trec la această vârstă.

#5 Good Omens

Această miniserie în 6 părți este bazată pe romanul „Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch”, scris de Neil Gaiman și Terry Pratchett. În rolurile principale îi vom întâlni pe demonul Crowley (David Tennant) și pe îngerul Aziraphale (Michael Sheen), care încearcă împreună să prevină apocalipsa.

#4 Cloak & Dagger

O dramă de adolescenți care combină acțiunea supereroilor cu o poveste romantică; Aubrey Joseph (Cloak) și Olivia Holt (Dagger) ajung să dețină superputer și să cultive o relație între ei.

#3 Waco

În ultimii ani au apărut multe seriale care explorează personaje și evenimente istorice controversate, iar Waco continuă acest trend. Serialul urmărește asediul care a avut loc în anul 1993 asupra Centrului Mount Carmel, care aparținea sectei davidienilor.

#2 Castle Rock

Acest serial-antologie conectează povești și personaje familiare din universul fast și plin de culoare a lui Stephen King, toate situate în orașul fictiv Castle Rock.

#1 The Alienist

Un serial de epocă care te va duce în New York-ul anului 1896, când un psiholog specializat în criminali și un reporter încearcă să descopere identitatea unul criminal în serie.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.