Semnul tău zodiacal are o soră, chiar dacă 
tu n-ai una

Astrologic vorbind, două semne zodiacale sunt „surori” atunci când împart același modus operandi și sunt elemente congeniale (înrudite sufletește, adică). Mai pe șleau spus, este vorba despre două semne zodiacale care se înțeleg foarte foarte bine când sunt puse împreună și care ar fi ușor să devină BFFs.

Când te apropii de o persoană sub un semn zodiacal care ți-e „soră”, ai parte de cineva care vede adevărata ta natură umană și care te împinge să fii cea mai bună versiune a ta. Cineva care îți va da mesaj ca să te anunțe care e cea mai hot bârfă a momentului, dar care îți va și spune când ești prea implicată într-un război pe Twitter la care e cazul să renunți. Cineva care te va asculta cu atenție și blândețe când te plângi de fostul iubit, dar care îți va și mărturisi cu onestitate când e cazul să reaplici deodo-rantul.

Citește în continuare pentru a afla cum să dai peste această „astrological bestie”, sora ta pe plan zodiacal.

Fecioară/Pești

Există vreun duo care să se susțină reciproc mai bine decât o faceți voi? Nu există! Aveți cea mai mare grijă una de cealaltă – și, de altfel, de oricine altcineva – iar în acest duet astrologic, Fecioara vine cu practicalitatea, iar Peștii vin cu gândirea magică.

Taur/Scorpion

Sunteți două dintre cele mai încăpățânate zodii, așa că atunci când izbucnește vreo ceartă, e posibil să dureze săptămâni întregi. Dar asta se întâmplă tocmai pentru că știți amândouă cum să vă țineți piept reciproc, ceea ce e un lucru ce vă ajută să înțelegeți că, uneori, e okay să renunți la control.

Rac/Capricorn

Racii sunt foarte emotivi, în timp ce Capricornii se știe că sunt cam reci (dar ne place de ei la fel de mult, să ne-nțelegem!). De aici vine potrivirea perfectă: Capricornii sunt încurajați să nu se ascundă de propriile sentimente, în timp ce Racii învață să facă un pas în spate pentru a-și putea analiza mai bine emoțiile.

Berbec/Balanță

Ambele gândiți cu inima, nu cu capul, însă Balanța vrea să se simtă mai ancorată, în timp ce Berbecul vrea să aibă parte de mai multă independență. Împreună, vă ajutați reciproc să vă găsiți echilibrul.

Leu/Vărsător

Sunteți cele mai creative semne zodiacale și vă inspirați reciproc, indiferent că „proiectul” la care lucrați e o pictură, o nouă pereche de șosete tie-dye sau o sesiune de swiping pe Tinder. Sunteți de asemenea foarte potrivite una pentru cealaltă când e cazul de un prieten care să te aducă cu picioarele de pe pământ.

Gemeni/Săgetător

Vă alimentați reciproc curiozitatea și dragostea pentru dramă, indiferent de activitatea pe care o faceți împreună, fie că e vorba despre călătorii (lol, mai ții minte că ăsta era un hobby legitim înainte de pandemie?) sau despre sesiuni de bârfă atât de juicy încât ar putea concura cu cele mai hot reality show-uri.

Text: Kyle Thomas. Traducere și adaptare: Cătălina Teodorescu

Foto: Unsplash. Ilustrații: Dia Pacheco

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.