Vrei să devii creator de conținut digital? Selly recomandă noul Huawei P40 lite

În vremurile de azi, este la îndemâna oricui să se filmeze și apoi să urce clipul pe internet – pe propriul canal de YouTube, pe TikTok, sau pe IGTV. Însă pentru a crea un conținut digital de valoare, cu care publicul să rezoneze și care să iasă în evidență din milioane de clipuri care apar zilnic în online, este nevoie de câteva ingrediente-cheie: o idee de bază care să fie smart & engaging, un twist personal și – foarte important – un device care asigură nu doar calitatea filmării ci și multiple opțiuni de editare.

Camera performantă și aplicațiile de editare și social media disponibile în AppGallery sunt cele două motive principale pentru care Selly poziționează Huawei P40 lite drept smartphone-ul ideal pentru tinerii care vor să se lanseze în lumea vlogging-ului.

Experiența lui Selly în domeniul online l-a ajutat să înțeleagă care sunt instrumentele de lucru necesare pentru crearea unui conținut calitativ, care să inspire și să genereze reacții. Într-unul dintre vlogurile recent postate pe canalul său oficial de YouTube, Selly dezvăluie un truc util pentru pasionații de video care își doresc să se apuce de vlogging: o cameră profesională poate fi înlocuită cu succes de un telefon Huawei P40 lite, care livrează imagini calitative la un preț accesibil, pentru cei aflați la început de drum.

Astăzi există telefoane care au rezultate foarte, foarte apropiate de camerele profesionale. Un exemplu este Huawei P40 lite. Telefonul este ideal pentru cei care vor să se apuce de vlog, pentru că are o cameră suficient de bună încât să satisfacă orice nevoie pentru cei la început de drum și dispune de aplicații de editat care pot fi găsite în AppGallery.“, spune Selly.

Toate aplicațiile necesare pentru procesul de editare (precum Filmora Go, VivaVideo sau InShot) și, de asemenea, cele mai cunoscute aplicații de social media (Facebook, Instagram, WhatsApp, Tik Tok) sunt disponibile în AppGallery, cel de-al treilea magazin de aplicații al HUAWEI la nivel internațional.

După un unboxing postat pe canalul său de YouTube, Selly a explorat, într-un clip pe Youtube, universul AppGallery alături de Lidia Buble, imaginea Huawei P40 lite.

Pe lângă specificațiile legate de designul și nuanța inedită a telefonului, Selly a fost curios să descopere AppGallery și să afle exact cum își poate descărca aplicațiile de care are nevoie. În căutarea aplicației Triviador, Selly a descoperit în AppGallery secțiunea HUAWEI VIP Customer Support (0800400896), locul în care utilizatorii pot intra în contact permanent cu operatorii HUAWEI. Spre surprinderea lui, în momentul în care a apelat linia de asistență pentru Serviciul VIP, la celălalt capăt al videocall-ului, cea care i-a venit în ajutor a fost chiar Lidia Buble, imaginea Huawei P40 lite, gata să îi răspundă tuturor întrebărilor.

Cu Huawei P40 lite, este foarte simplu să îți descarci aplicațiile preferate. Jocul Triviador, dar și alte aplicații de care ai nevoie, pot fi descărcate din AppGallery sau More Apps. Facebook, Instagram și WhatsApp sunt doar câteva exemple.“, spune Lidia.

Despre Huawei P40 lite

Specificații de top: Cu un design uimitor, o cameră foto cvadruplă inovatoare, o baterie mare și un chipset puternic Kirin 810 care îmbunătățește experiența de utilizare, Huawei P40 lite vine ca o alegere ideală pentru tinerii consumatori.

Foto & Video: Camera principală de 48 MP suportă cea mai recentă tehnologie de compoziție multi-cadru de la HUAWEI, capabilă să surprindă culori uimitoare prin îmbinarea mai multor fotografii realizate succesiv. Obiectivul cu unghi ultra larg de 8 MP oferă un câmp de vizualizare de 120° pentru ca utilizatorii să poată realiza fotografii mai cuprinzătoare, smartphone-ul fiind ideal pentru peisaje, arhitectură și fotografii de grup.

Nighttime Shooting: Sistemul de patru camere de pe Huawei P40 lite include și modul Super Night, permițând utilizatorilor să surprindă fotografii uimitoare pe timp de noapte, fără a utiliza un trepied.

Aplicații: În total, AppGallery conține peste 500 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul virtual cuprinde în portofoliu aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.