Schimbări de decor care împrospătează camera

Ți se pare că ai o cameră plictisitoare? Încearcă să faci aceste mici schimbări pentru a-ți împrospăta camera!

Mă îndoiesc că există prea multe persoane care își permit să își renoveze complet camerele o dată pe sezon, astfel că multe dintre noi ne plângem să avem o cameră plictisitoare. Din fericire, putem face câteva lucruri pentru a ne împrospăta camera, iar cele mai multe dintre ele sunt gratuite sau nu trebuie să cheltui prea mulți bani.

Citește și: Reciclează creativ! Idei de decorațiuni interioare DIY

Fă ordine în cameră. Pare prea simplu și stupid? Încearcă să păstrezi mereu ordinea în cameră și vei descoperi cât de diferită pare.

Cumpără o plantă. Plantele arată bine, produc oxigen, au beneficii pentru sănătate și te relaxează. În plus, va trebui să ai grijă de ea, deci vei deveni mai responsabilă!

Pune o oglindă pe perete. Oglinda va face camera să pară mai mare și mai luminoasă. În plus, nu e prea scumpă. Dacă poți cheltui mai mulți bani, poți lua una mare, cu suport, pentru a-ți vedea întreaga ținută. Dacă ai încă ceva bani pe care ești dispusă să îi cheltui, îți poți lua un corp pentru depozitare cu oglindă. În felul acesta, vei avea unde să îți pui toate lucrurile aruncate prin cameră.

Citește și: Mobilă din paleți DIY

Pune un tablou pe perete. Pictează un tablou sau cumpără unul, fă un desen, printează o fotografie cu un peisaj care îți place și pune-o în ramă sau agață de perete un panou de plută pe care să prinzi fotografii cu prietenii.

Rearanjează mobila. Acest simplu truc nu te costă absolut nimic și îți va schimba complet camera!

Pune un covor pe podea. Covoarele măresc vizual spațiul și fac camera să arate mai aranjată, o completează.

Cumpără pernuțe decorative – sau fă-le singură. Pernuțele sunt confortabile și fac camera să arate a acasă. Nici nu e nevoie să cumperi una, pentru că le poți face singură.

Citește și: Idei cool pentru spațiul de lucru de acasă

Schimbă draperiile și așternuturile. Și de data aceasta va trebui să cheltui niște bani, însă nu o sumă mare. Dacă nu ieși două seri în oraș, deja ai bani pentru un așternut sau draperii noi. Simpla schimbare a acestora va schimba total camera!

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Helin Jung)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.