Scapa de dezordine

Cu doar câteva idei practice de depozitare vei scăpa de ”aglomerația” din casă.

Mobilier cu spațiu de depozitare. Dacă nu ai ladă sub pat, cumpără cutii mari și înguste de depozitare și pune-ți acolo pantofii sau hainele pentru sezonul următor. Folosește lada de sub canapea pentru a ține acolo pernele, păturile, ba chiar și așternuturile – în felul acesta, nu-ți mai ocupi dulapul în mod inutil.

Ghidul de curatenie al fetei lenesePune cutii înguste de depozitare și sub dulapul de bucătărie (dacă are picioare) și depozitează acolo farfurii sau ustensile de bucătărie pe care le folosești rar. 

Organizează sertarele din dormitor și bucătărie.

Folosește la maxim spațiul de înmagazinare din dulapuri și sertare folosind organizatoare speciale și cutii mici și transparente. 

Folosește coșuri pentru baie și sufragerie. Grupează cosmeticele din baie în coșuri de lemn și pune-le într-o etajeră lungă și îngustă pentru a mai salva puțin spațiu. Fă același lucru și cu revistele, gadgeturile, cablurile sau CD-urile cu muzică care stau înșirate prin sufragerie.

Cum iti influenteaza casa viata sexuala

Organizează dulapul. Ia-ți cutii din carton pentru pantofi și altele transparente pentru haine (așa vei vedea tot timpul ce este în ele).   

Deco DIY

Prinde cârlige sub corpurile suspendate din bucătărie pentru a agăța acolo ustensile de gătit, oale sau căni. Vei vedea cum vei elibera spațiul rapid.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise