Sanoma Hearst Romania lanseaza revista miresici

miresici – revista celei mai mari comunitati de mirese din Romania a iesit din paginile de internet ale forumului pentru a pune la dispozitia viitoarelor mirese numeroase surse de inspiratie pentru alegerea rochiei de mireasa, planificarea nuntii si a lunii de miere.

In noua revista orice mireasa din cadrul comunitatii online poate fi vedeta de pe coperta, iar nunta ei o sursa de inspiratie pentru alte viitoare mirese. In plus, consilierii miresici vin in intampinarea cititoarelor pentru a le oferi cele mai bune solutii la provocarile marelui eveniment.

Acest proiect este o premiera pentru trustul Sanoma Hearst Romania care a inceput dezvoltarea in mediul online in 2006, printr-o strategie de crestere bazata pe lansari si achizitii. Comunitatea miresici.ro ne-a atras atentia inca din 2006 cand a inceput sa creasca foarte rapid.

Dupa achizitionarea de catre Sanoma Hearst Romania in decembrie 2007, miresici.ro a fost unul dintre proiectele noastre de suflet. In 2009, la numai un an de la achizitie a inregistrat o crestere de peste 100% consolidandu-si pozitia de lider. „Cea mai mare provocare pentru extinderea in print a fost gasirea unui concept viabil care sa ofere miresicilor calitatea editoriala si tipografica a unei reviste glossy imbinata cu elementele specifice comunitatii. Eu cred ca am reusit”, declara Adina Vasilescu, New Media Publisher la Sanoma Hearst Romania.

Revista reflecta ideile si viziunea celor peste 400.000 de miresici online, este semestriala si se lanseaza la un pret promotional de 9,9 lei.

Sanoma Hearst Romania are un portofoliu de 19 reviste, branduri de top – Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde, Harper’s BAZAAR, FHM, Esquire, National Geographic, National Geographic Traveler, Story, Femeia, Femeia de azi, mami, mamica de azi, bucataria de azi, sanatatea de azi, Casa si Gradina, Villa Design, Auto motor si sport, Miresici – si 12 website-uri – mami.ro, parinti.com, miresici.ro, femeia.ro, cosmopolitan.ro, fhm.ro, casa-gradina.ro, natgeo.ro, marieclaire.ro, esquire.ro, story.ro, auto-motor-si-sport.ro.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.