Samsung lanseaza telefonul Wave 723 si face un pas mare spre democratizarea smartphone-ului

Wave 723 dispune de un ecran TFT-LCD „crystal clear” de 3,2 inch, care afiseaza o interfata centrata pe aplicatii. Aceasta permite utilizatorilor sa acceseze direct aplicatiile utile in viata de zi cu zi. Social Hub te ajuta sa ramai organizat in timp ce esti conectat cu prietenii si familia oriunde si oricand. Aceste functii sunt imbunatatite de cea mai recenta tehnologie Wi-Fi ce ofera viteze rapide de download iar utilizatorii au acces la Internet de la distante mari.

Smartphone-ul este ideal pentru aceia care sunt in continua miscare si doresc sa-si impartaseasca momentele importante din viata, folosind cea mai eficienta si inteligenta tehnologie mobila marca Samsung. A fost conceput sa ofere cea mai mare performanta si calitate asa incat utilizatorii sa se bucure de toate beneficiile experientei online de pe telefonul mobil. Wave 723 va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie.„Telefonul Wave 723 reflecta cursa neintrerupta pentru atingerea celor mai bune rezultate in tehnologia mobila, prin optimizarea aplicatiilor si experienta retelelor sociale. Wave 723 atinge tintele stabilite de Samsung, oferind oricui o experienta smartphone bogata,” a precizat JK Shin, presedinte si Director al diviziei Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics.

Wave 723 a fost conceput sa deschida usile unui mediu bogat si larg de aplicatii, oferindu-le utilizatorilor acces la aplicatii care sa-i ajute sa le imbunatateasca si sa le organizeze vietile. Wave 723 ofera acces direct si usor catre magazinul Samsung Apps pentru navigare, achizitionare si descarcare de aplicatii gratuite si premium. Numarand o multitudine de jocuri, aplicatii de navigatie, retele sociale, e-book-uri si aplicatii lifestyle şi de monitorizare a sanatatii, Samsung Apps il recomanda pe Samsung Wave 723 ca un asistent dedicat, ce ofera servicii specific localizate si dedicate stilului de viata individual.

Dotata cu cea mai noua tehnologie Wi-Fi (802,11 b/g/n), Wave 723 poate descarca fisiere la viteze mari in timp ce utilizatorii acceseaza retele de la distante mari. Dispune de un proces simplificat de descarcare asa incat sa poti lua aplicatia dorita in cel mai scurt timp posibil. Utilizatorii se pot bucura de profilul centrat pe aplicatii al telefonului Wave 723 fara sa astepte ca aplicatiile sa se descarce.

In plus fata de performantele de top, Wave 723 a fost conceput sa fure privirile. Are o grosime de 11,8 mm, spatele e imbracat intr-o carcasa metalica neagra, oferindu-i un aspect modern si lucios. Mai mult, scoate in evidenta si caracteristile tehnologice superioare. Husa de piele protejeaza telefonul si ii imprima o nota sofisticata. Materialul natural al husei reprezinta contrastul perfect la invelisul de metal al telefonului, demonstrand ca acesta poate combina utilul si frumosul.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.