S-a lansat al doilea numar din "Decat O Revista" (DoR)

Initial am gandit „Decat o Revista” ca un proiect unicat, un exemplu de cum ar putea sa arate si ce ar putea sa contina o revista. O revista care sa respecte standarde inalte atat editorial, cat si vizual si care sa le vorbeasca sincer cititorilor despre lumea in care traiesc si lucrurile care ii preocupa. Reactiile la numarul pilot ne-au determinat sa continuam proiectul, cu periodicitate trimestriala. Revista este finantata din contributiile cititorilor si mostre creative de publicitate tiparita.

In numarul de primavara, DoR propune pe coperta urmatoarea teza: un nucleu de femei tinere schimba lucrurile in Romania. Ajuta oameni, determina si gireaza trenduri, experimenteaza, creeaza, cauta. Materialul este completat vizual cu fotografii de Miri Bratu si Alex Galmeanu. Galmeanu a fotografiat pentru acest numar o coperta pe care sunt peste 60 de femei, una din cele mai spectaculoase imagini de revista surprinse vreodata in Romania.

In plus, in cele 128 de pagini gasiti un portret al regizorului Radu Muntean, o analiza a popularitatii magiunului de Topoloveni, o radiografie a unei relatii de 8 ani in prag de esec si un eseu scris de Diana Dondoe despre experienta de a fi fotografiata de un maestru japonez excentric (da, e cu franghii).

  • Vom distribui revista in Bucuresti – in librariile Carturesti si Anthony Frost – si in tara in reteaua Carturesti.
  • Cei care nu au un Carturesti in orasul lor, o pot comanda prin Posta, cu plata ramburs (comanda[at]decatorevista.ro).
  • Pret: 25 de lei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.