S-a deschis o nouă locație KFC în Italia

Sphera Franchise Group a inaugurat restaurantul KFC cu numărul cinci din Italia de nord-est, în oraşul Udine. Cu o investiţie de aproximativ 900.000 de euro, noul restaurant este poziționat într-o zonă strategică pentru dezvoltarea brandului, aflat deja pe piaţa italiană în alte oraşe precum Verona, Marcon şi Villesse.

Construit în linie cu design-ul specific restaurantelor KFC, noua unitate situată în zona de food court a Citta Fiera Mall, are o suprafață de 425 mp şi dispune de 135 de locuri destinate clienților. Restaurantul beneficiază de spații special amenajate pentru reîncărcarea telefonului mobil şi a laptop-urilor și pune la dispoziție conexiune gratuită la internet.„Italia reprezintă o piață importantă de dezvoltare și suntem mândri să anunțăm deschiderea unei noi locații KFC. Restaurantul cu numărul cinci, inaugurat în Udine, reprezintă pentru noi o altă reuşită a strategiei de Grup, obiectivul nostru fiind deschiderea unui număr de 18 restaurante în următorii ani, în special în zona de nord-est a Italiei. Prin îndeplinirea planurilor noastre de expansiune, vom reuşi să creăm în jur de 500 de noi locuri de muncă pentru cei aflaţi în zonă.”, a spus Mark Hilton, Chief Executive Officer Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group continuă strategia de dezvoltare pentru KFC prin adăugarea în portofoliu a cât mai multe oraşe din Italia, pentru a le oferi consumatorilor cele mai delicioase şi proaspete preparate, pregătite în fiecare zi în restaurante, de către bucătari, după reţeta secretă a Colonelului Sanders.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 72 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și cinci în Italia.

 Citeşte şi: Smart Menu în restaurantele KFC

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.