7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a alege rochia de mireasă

Alegerea rochiei de mireasă poate fi copleșitoare, pentru că orice femeie vrea să arate perfect în ziua cea mare. De aceea, îți venim în ajutor cu câteva informații esențiale de care trebuie să ții cont.

Fiecare mireasă are o experiență diferită

Doar pentru că prietena ta a ales prima rochie pe care a probat-o nu înseamnă că și tu vei avea norocul acesta, iar viceversa este de asemenea valabilă. Nu te baza pe experiențele cunoscuților, ci bucură-te de cele prin care treci tu.Fă-ți temele de acasă

Chiar dacă vrei să îți cumperi rochia dintr-un magazin fizic, e o idee bună să verifici întâi site-urile de rochii de mirese și chiar Pinterest. Fă-ți o idee asupra a ce produse există pe piață și gândește-te bine ce îți dorești tu. Unele mirese își fac rochii la comandă, fiind inspirate de numeroasele poze pe care le-au văzut pe internet.

Stabilește un buget

Rochia perfectă poate să fie prea scumpă pentru tine și, pentru că o vei purta o singură dată, ai putea regreta suma mare pe care ai cheltuit-o. Stabilește de la bun început un buget și spune-le celor de la magazin care este acesta. N-ai vrea să probezi o rochie superbă, dar pe care nu o poți cumpăra…

Suficient timp pentru căutat

Nu lăsa alegerea rochiei de mireasă pe ultima sută de metri, ci caut-o cu câteva luni înainte de eveniment. Acest lucru este foarte important mai ales dacă îți faci una la comandă!

Mergi la proba rochiei cu un număr mic de persoane

Nu îți lua toate prietenele cu tine, ci doar una-două. Important este să fii tu mulțumită de rochie și să primești o a doua opinie; dacă vei lua cu tine zece prietene te vei simți copleșită.

Alege o rochie pe măsura ta

Nu te baza pe faptul că vei slăbi până la nuntă decât dacă te afli deja într-un proces de slăbit care dă rezultate. Dacă doar plănuiești să slăbești „peste ceva timp” vei fii foarte dezamăgită dacă nu vei reuși. În plus, va trebui să schimbi rochia sau să îi aduci modificări, deci vei pierde mai mult timp și vei cheltui alți bani.

Fii deschisă la idei noi

E foarte bine să ai în minte ideea rochiei perfecte, dar fii deschisă și la alte idei. De exemplu, în unele cazuri viitoarea mireasă nu își dă seama că o anumită croială nu se potrivește corpului său – dacă se încăpățânează să cumpere totuși acea rochie își va da seama prea târziu că a făcut o greșeală.

 

Citește și: Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasă online 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.