Revelion 2018. Ce petreceri au loc în București?

Încă nu ai planuri pentru trecerea dintre ani? COSMO a căutat și ales câteva dintre cele mai cool petreceri de Revelion ce vor avea loc în București.

Revelion 2018. Ce petreceri au loc în București?

Absintherie Sixtina Reopening

Absintherie Sixtina se redeschide într-o nouă locație, pe Calea Victoriei nr 210, într-o galerie de artă și antichități. De muzică se vor ocupa DJii Echoes of the Underground, iar detaliile despre meniu vor fi anunțate cât de curând. Urmărește evenimentul pe Facebook pentru a fi la curent.Velveto Events

Ia-ți prietenii și întâmpină noul an la Velveto Events, într-o atmosferă caldă, cu muzică bună și meniul all inclusive. Vezi AICI mai multe detalii.

Randu Cafe

La Randu Cafe te poți bucura de antreuri, salate gătite, platou tradițional, grill, prăjituri și open bar. Vezi AICI mai multe detalii.

Palatul Ghica Tei

Noaptea dintre ani este magică, iar la Palatul Ghica Tei devine de neuitat! Distrează-te la cea mai rafinată petrecere din București – vezi AICI mai multe detalii.

Trattoria Julya Mihai Eminescu 114-116

O petrecere cu tematică de carnaval! Oaspeții se pot costuma în ținute de epocă, regi, regine, prinți, prințese și nu numai. Vezi AICI mai multe detalii.

Fabrica

FabricaLionul (club Fabrica – etaj): șampanie, coifuri, confetti, dans, muzică, pahare, halbe, shoturi, miștouri, gălăgie, pupici, haos! Vezi AICI mai multe detalii.

Citește și: Cum organizezi cea mai cool petrecere de Revelion acasă

Citește și: Machiaj de Revelion după stilul petrecerii 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.