Revelion 2016. Unde petrecem in Bucuresti?

By  | 

Unii fac planuri pentru Revelion cu luni în urmă, în timp ce alţii aşteaptă până în ultimul moment să se hotărască unde vor petrece noaptea dintre ani. Dacă până acum nu ai primit nicio ofertă prea bună de petrecere, îţi venim în ajutor cu câteva recomandări.

În club Fabrica va avea loc „Revelionul pe care îl donăm”, unde profitul va fi donat victimelor de la Colectiv. Donația generală va fi de 160 lei și include concerte live (E.M.I.L. și Pistol cu Capse) și open bar.

La Cetatea Berarilor te așteaptă un meniu variat (aperitive, primul fel, al doilea fel, desert și băuturi – open bar), la prețul de 225 lei de persoană.

La For Friends Bar va avea loc un party la dublu, desfășurat simultan pe cele două scene. te așteaptă peste 10 artiști din zona house și deep house, o zonă chill-lounge și două baruri. Intrarea costă doar 50 lei și include șampanie.

Ți-ai imaginat vreodată că poți să faci revelionul în teatru? Pe 31 decembrie, actorii În Culise te invită să petreci o noapte pe care ți-o vei aminti tot restul vieții.

Cortina Media Events & Beraria Siegfried te invită împreună cu familia și prietenii să petreceți noaptea dintre ani într-o locație elegantă ce va fi transformata într-o berărie bavareză neconvențională: Press House Ballroom, Sala Queen and King. Prețuri: 300 lei/persoană, copii cu vârsta între 10 și 14 ani – 200 lei. Prețul include open bar și buffet.

La clubul Frame, intrarea costă 250 lei și include open bar și bufet suedez. De asemenea, va avea loc o tombolă la care poți câștiga o vacanță de 5 zile pentru două persoane la stațiunea de ski Bansko.

Tu unde vei petrece Revelionul?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *