Retete simple de cocktail-uri delicioase

Ce plăcut e să-ţi inviţi prietenii la tine şi să-i impresionezi cu cocktail-uri delicioase! COSMO îţi propune câteva reţete simple!

I See Red

Lasă la rece o sticlă de şampanie sau una de vin spumant şi cumpără o caserolă mică de căpşune. Rupe-le codiţa, taie fructele în jumătate şi aşază-le într-un bol. Tot acolo toarnă câteva linguriţe de brandy (aproximativ şase) şi lasă totul să se amestece timp de jumătate de oră. Când vei turna şampania în pahare, adaugă câte o jumătate de căpşune îmbibată în brandy. Super!Purrple Luv

Ai nevoie de un blender şi de câteva ingrediente uşor de găsit! Cumpără o caserolă de mure şi sirop de scorţişoară (se găseşte special pentru cocktail-uri, în supermarket-uri sau hypermarket-uri) şi amestecă mai întâi în blender un albuş de ou, 50 ml de vodcă şi 20 ml suc de lămâie. Adaugă şi 15 ml sirop de scorţişoară şi câteva mure şi blenduieşte. Pune şi câteva cuburi de gheaţă în final. Apoi toarnă în pahare şi presară puţină scorţişoară praf, dacă vrei.

Herbal Desire

Ar fi ideal dacă ai avea un pahar înalt, tip sondă, în care să aşezi întâi câteva cuburi de gheaţă. Toarnă apoi 2/3 apă tonică şi 1/3 gin. Taie câteva fâşii foarte subţiri de apio (ţelina spaniolă) şi dă-le prin câteva bobiţe de de Sichuan (care nu este înrudit cu cel alb şi cel negru şi provine din China; îl găseşti în magazinele de mirodenii). Cool!

It’s a Tea Dream

Acest cocktail e grozav atât în serile geroase de iarnă, în cele nostalgice de vară, cât şi într-o duminică de primăvară sau de toamnă. Toarnă 50 ml de Cointreau într-un pahar şi pune un pliculeţ de ceai de mentă. După aproximativ un minut adaugă 20 ml din sucul de la o lămâie şi 100 ml de apă minerală. Pune şi câteva cuburi de gheaţă şi amestecă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.