Reţete cu specific irlandez

Când iei masa în oraş e mai greu să te ţii de planul alimentar care ar trebui să te pregătească pentru vară. Mai cu seamă dacă eşti gurmandă! I-am rugat pe cei de la The Harp să ne recomande câteva din reţete lor specific irlandeze, delicioase, săţioase… dar nu atât de calorice. Yummy!

Chef Razvan Nicula ne recomandă aceste preparate pe timpul primăverii, pentru o dietă atentă şi echilibrată.The Harp

Strada Bibescu Vodă nr. 1, Bucureşti

Fie că e vorba de preparate inedite, muzică live sau chiar spectalole de magie, localul cu specific irlandez din centrul Capitalei, încercă să ofere clienţilor săi o experienţă unică, iar asta se poate vedea şi simţi în fiecare detaliu. Pereţii şi barul din lemn de mahon celebrează istoria pub-urilor irlandezei, iar canapelele şi scaunele căptuşite cu piele naturală oferă spaţiului o notă elegantă şi un plus de confort atunci când savurezi o băutura caldă în faţa şemineului. Pentru o seară romantică, un prânz de afaceri sau o petrecere alături de prieteni, The Harp este locul ideal pentru tine!

The Harp

Tartar de creveţi

Ingrediente: creveţi, castravete, ghimbir şi roşii uscate

Calorii: 99

Această porţie satisface exigenţele oricărei diete; reţeta este simplă şi uşor de preparat, iar gustul… delicios şi deosebit de răcoros!

Carne de vită irlandeză cu Guinness

Ingrediente: 200 g antricot de vită, morcov, ceapă, cartofi şi bere Guinness

Calorii: 450

Se trag legumele în tigaie împreună cu carnea. La final, se adaugă un pint de Guinness şi se lasă la înnăbuşit, timp în care alcoolul se evaporă, iar gustul se intensifică în combinaţie cu legumele şi carnea.

File de curcan cu mere caramelizate

Ingrediente: 250 g piept de curcan gătit pe grill şi 2 mere caramelizate în zahar brun lângă

Calorii: 490

Un preparat consistent, săţios — nu este cel mai “slab” în materie de calorii, dar este sănătos şi nu mai simţi nevoia de desert, fiindcă satisface şi pofta de dulce.

The Harp

Citeşte şi: 5 rețete rapide și sănătoase de încercat în weekend

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.