Maria Andreea, „Reina” muzicii latino în România, lansează clipul „Imperial”

Este cunoscută publicului pentru dragostea ei pentru muzica în spaniolă. Supranumită și Reina, după titlul ultimul single, cântăreața Maria Andreea a pregătit o surpriză pentru început de an. Noul videoclip – “Imperial” – se bucură deja de succes, iar piesa este pe buzele tuturor iubitorilor de muzică latino.

Compusă de Alexandru Unc și Silviu Paduraru și scrisă chiar de cântăreață, piesa Imperial spune, la fel ca în clipul regizat de Alexandru Andrieș, povestea de dragoste a doi dansatori.

“Mi-am dorit mult ca acest clip să fie cu dans. Pentru mine muzica latino asta înseamnă: pasiune și dans. Și atunci l-am invitat să-mi fie partener și iubit în clip pe Andrei Mangra, dansator și coregraf “Dancing with the stars”. Scenariul l-am gândit chiar eu, și am reușit să-l pun în practică alături de Alex, cu care am colaborat deja la alte două videoclipuri. Ca de fiecare dată am lucrat cu o echipă minunată, Loredana Ciangau mi-a făcut ținutele, Andreea Cobzaru și Alina Barbu s-au ocupat de machiaj, iar Alexandru Arambasa mi-a făcut părul”.

“Imperial” este totodată și continuarea poveștii scrise în piesa “Reina”, cea care a adus-o mai aproape de fani atât din Romania, cât și din America Latină.

Cântăreața Maria Andreea a devenit cunoscută în urma colaborărilor pe care le-a avut cu Adrian Ordean la piesele “Come be with me” și “Like Heaven”, dar și datorită piesei “Inside my dream”, realizată în primul studio din Statele Unit, unde înregistra Eminem la începutul carierei sale. Vorbește limba spaniolă de la 10 ani și, datorită acestui fapt, își scrie cu ușurință propriile piese. Este pasionată de lumea latino și se poate lăuda cu faptul că le-a cunoscut personal pe Thalia, Natalia Oreiro, Karol G, Tini Stoessel sau Anahi.

Mai jos poţi urmări noul videoclip al Mariei Andreea. Nouă ne place, tu ce zici?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.