Recomandari filme: la ce ne uitam intr-o seara ploioasa?

Serile ploioase sunt perfecte pentru a petrece timpul alături de iubitul tău, vizionând un film bun. COSMO ți-a pregătit 5 recomandări pentru serile când nu știți la ce să vă uitați.

Closer to the Moon / Mai aproape de lună (2014)

Bucureşti, 1959: Un spectaculos jaf asupra unei furgonete a Băncii Naţionale pune întreaga ţară pe jar. Autorii loviturii: patru bărbaţi şi o femeie, toţi comunişti situaţi la vârful ierarhiei de Partid, departe de orice lipsuri materiale. O lună mai târziu sunt arestaţi, judecaţi şi condamnaţi la moarte; dar în aşteptarea execuţiei sunt „invitaţi” să-şi joace propriile roluri într-o reconstituire cinematografică a acţiunii lor, menită să devină un film educativ şi de propagandă.

Frequency / Frecvenţa vieţii (2000)

Într-o seară, pe când New York-ul era cuprins de o furtună fără precedent, John descoperă în casă vechiul radio al tatălui său şi, încercând să prindă diverse posturi, intră în legătură cu o persoană care este convinsă că trăieşte în 1969, cu trei decenii înaintea momentului prezent. John realizează că, datorită unui fenomen pe care nu-l înţelege, a reuşit să ia legătura cu Frank (Dennis Quaid), tatăl său care a murit într-un incendiu când el era doar un copil.

K-PAX (2001)

Prot, un pacient de la un spital de boli mentale, predinte să vină de pe o altă planetă. Deși încearcă să îl ajute să accepte realitatea, psihiatrul său începe să se îndoiască de propriile explicații.

Last Vegas / Burlaci întârziaţi (2013)

Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) and Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunşi la destinaţie însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe.

The Truman Show (1998)

În fiecare secundă, în fiecare zi, de când s-a născut până la 30 de ani, Truman Burbank (Jim Carrey) este un star în cel mai popular reality-show din istorie. Casa lui este un imens platou de filmare, familia şi prietenii acestuia, toţi cei cu care intră în contact sunt actori. Toată viaţa lui se petrece în faţa unor camere ascunse de televiziune, de existenţa cărora numai el, actorul principal nu are habar! Totuși, el începe să observe că în jurul lui se întâmplă lucruri ciudate și încearcă să afle adevărul.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.