Recomandari de filme de Halloween pentru persoane sensibile

Halloween-ul este momentul perfect pentru filme foarte înfricoșătoare sau sângeroase, dar unele persoane preferă filmele mai „cuminți”.

Iată 5 recomandări de filme perfecte pentru această perioadă… dar la care te poți uita și în miezul nopții și care nu te vor face să îți fie greață sau scârbă.

Byzantium (2013)

Eleanor şi Clara sunt mai mult decât fiică şi mamă: sunt vampiri în vârstă de peste 200 de ani, care trebuie să se mute din loc în loc, pentru ca adevărata lor viaţă să nu fie descoperită. Ajungând într-o statiune veche şi neîngrijită de la malul mării, cele două găsesc refugiu în vechiul hotel Byzantium al timidului şi singuraticului Noel.

Let the Right One In (2008)

Drama horror urmăreşte povestea unui băieţel agresat de colegii de şcoală, care se împrieteneşte cu o fată de vârsta lui şi descoperă că aceasta este vampir. Recomand această versiune, nu remake-ul din 2010.

Maggie (2015)

Un virus ce transformă oamenii în zombie a ajuns la ferma unei familii în care cea afectată este fiica cea mare. Pe măsură e virusul îi modifică încetul cu încetul fizionomia şi comportamentul, transformând-o într-o creatură ce tânjeşte după carnea de om, aceasta încearcă, cu ajutorul celor din jur, să îşi înţeleagă şi să accepte dramatica transformare.

In the Mouth of Madness / Creatorii de coșmaruri (1994)

Dispariția misterioasă a unui apreciat autor de bestseller-uri horror, chiar în ajunul datei de predare a ultimei sale cărți, îi pune pe toți pe jar. Un bărbat și o femeie sunt angajați să-l găsească pe Cane cu orice preț. Cei doi ajung într-un orășel care nu figurează pe nicio hartă, dar care există în cartea scriitorului și unde se petrec orori indescriptibile.

Storm of the Century / Trimisul Satanei (1999)

Cel mai mare viscol din ultimii 100 de ani este gata sa se abată asupra micului orășel Little Tall Island. Dar înaintea furtunii sosește în orășel un străin misterios care pare să știe toate secretele întunecate ale locuitorilor, secrete care, odată dezvăluite, provoacă sinucideri și crime… Oare care este scopul acestor dezvăluiri ale vizitatorului misterios?

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise