Recomandari de filme pentru o pauza de invatat

By  | 

Probele scrise de la examenul de BAC de anul acesta vor începe cât de curând şi cu siguranţă ai nevoie de o mică pauză de relaxare după cât ai învăţat.

Vizionarea unui film este o metodă simplă de relaxare, însă este greu să găseşti unul cu adevărat bun. Din acest motiv, îţi venim în ajutor cu câteva recomandări perfecte pentru tine!

The Other Woman / Cealaltă femeie (2014)

După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie încearcă să îşi refacă viaţa distrusă. Dar, când o cunoaşte întâmplător pe soţia înşelată de acesta, îşi dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra ticălosului care le-a minţit şi le-a înşelat pe toate trei.

22 Jump Street / O altă adresă de pomină (2014)

După ce s-au chinuit (de două ori) să-şi croiască drumul prin liceu, pe ofiţerii Schmidt şi Jenko îi aşteaptă alte încercări grozave, pentru că acum vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu local. Dar atunci când Jenko îşi întâlneşte sufletul pereche în echipa de atletism, iar Schmidt reuşeşte să se infiltreze în boema artistică a facultăţii, parteneriatul lor începe să scârţâie. 

X-Men: Days of Future Past / X-Men: Viitorul este trecut (2014)

Cea mai populară echipă X-Men duce o bătălie pentru supravieţuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de „X-Men: First Class” / „X-Men: Cei dintâi” pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

Maleficent (2014)

Anul acesta este aniversarea celul mai cunoscut personaj negativ din lumea Disney – Maleficent, zâna cea rea care a aruncat o vrajă asupra Aurorei, prinţesa din pădurea adormită. Povestea sa este readusă la viaţă prin acest film într-o nouă versiune, care ne va arăta lucruri ce ne erau până acum ascunse.

Grace of Monaco / Grace de Monaco (2014)

Drama biografică Grace de Monaco urmăreşte povestea actriţei americane Grace Kelly, prezentând doi ani din mariajul acesteia cu prinţul Rainier, explorând atât relaţia din spatele uşilor închise, cât şi imaginea publică a celor doi. Cu Nicole Kidman în rolul principal, filmul este unul controversat, dat fiind că familia din care Grace de Monaco a făcut parte s-a declarat nemulţumită de conţinutul acestuia, susţinând că reprezintă o deturnare a istoriei de familie.

Vizionare plăcută şi… baftă la BAC!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *