Recomandări de filme. 5 filme de vizionat într-o seară ploioasă

Serile ploioase ne îndeamnă să rămânem în casă alături de o pizza, un pahar de vin aromat și, bineînțeles, un film de calitate.

COSMO îți recomandă 5 filme perfecte pentru o seară ploioasă:

Eliza Graves / Stonehearst Asylum (2014)

Regia: Brad Anderson
Scenariul: Joe Gangemi
Actori: Kate Beckinsale, Jim Sturgess, David Thewlis
Sinopsis: Edward sosește la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, iar tânărul medic este întâmpinat cu căldură de către doctorul Lamb, administratorul aziului, și de echipa sa. Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobișnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb.

Rating IMDb: 6,8
Rating Rotten Tomatoes: 5,5

The I Inside (2004)

Regia: Roland Suso Richter
Scenariul: Michael Cooney
Actori: Ryan Phillippe, Sarah Polley, Piper Perabo
Sinopsis: Simon se trezește, în urma unui accident, în spital, suferind de amnezie. Ultimii 2 ani au fost șterși împreună cu detaliile despre căsnicia sa, moartea fratelui său și momentul accidentului. Simon descoperă însă că amnezia a fost înlocuită cu capacitatea extraordinară de a călătorii înapoi în timp, lucru pe care îl folosește pentru a regăsi momentele care îi lipsesc din memorie. Va reuși oare să rezolve puzzle-ul din propriul cap?

Rating IMDb: 6,1
Rating Rotten Tomatoes: 5,2

Equilibrium (2002)

Regia: Kurt Wimmer
Scenariul: Kurt Wimmer
Actori: Christian Bale, Sean Bean, Emily Watson
Sinopsis: Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoțiile: cărțile, arta și muzica sunt interzise cu desăvârșire, iar sentimentele sunt infracțiuni care se pedepsesc cu moartea. După ce renunță să-și mai ia doza de Prozium, un drog ce afectează mintea reprimând emoțiile, Preston, antrenat să impună legile stricte ale noului regim, începe să-și dea seama că lucrurile nu sunt așa cum par.

Rating IMDb: 7,5
Rating Rotten Tomatoes: 4,8

Upside Down (2012)

Regia: Juan Solanas
Scenariul: Juan Solanas
Actori: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall
Sinopsis: Descoperă povestea a doi îndrăgostiți din lumi paralele, dar foarte similiare, care încearcă să se regăsească și să depășească orice obstacole pentru a fi împreună. O poveste de dragoste asemănătoare celei trăite de Romeo și Julieta, într-un concept nou și un decor extraordinar, cu efecte vizuale de excepție și un punct de vedere diferit, dar la fel de emoționant, al unei iubiri imposibile.

Rating IMDb: 6,4
Rating Rotten Tomatoes: 4,8

My Awkward Sexual Adventure (2012)

Regia: Sean Garrity
Scenariul: Jonas Chernick
Actori: Jonas Chernick, Emily Hampshire, Sarah Manninen
Sinopsis: Pentru a-și câștiga înapoi fosta prietena, un contabil cere ajutorul unei dansatoare exotice să-l ghideze în căutarea unei experiențe sexuale, conducându-l într-o lume de cluburi de striptease, saloane de masaj, travestiți și S&M.

Rating IMDb: 6,1
Rating Rotten Tomatoes: 6,1

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.