Recomandari de ceainarii in Bucuresti

Vremea teraselor s-a dus! Dacă nu ştii ce ceainării din Bucureşti să încerci, COSMO ţi-a pregătit o listă cu cele mai cool.

Ceainăria Tabiet

Situată pe strada Popa Savu, nr. 20, Ceainăria Tabiet îmbină două tipuri de relaxare. Pe lângă savurarea unui ceai aromat şi a unei prăjituri gustoase, ai la dispoziţie numeroase jocuri de societate. Nu contează dacă nu ştii regulile jocurilor, pentru că personalul îţi stă la dispoziţie pentru a te învăţa. De asemenea, poţi chiar cumpăra unul din magazinul de board games.



Poţi găsi o gamă variată de ceaiuri, băuturi alcoolice şi răcoritoare, salate, sandwich-uri, dulciuri şi ronţăieli.

Ceainăria Cinci

Situată pe strada Olimpului, nr. 13, la ceainăria Cinci poţi găsi un loc plin de voie bună şi linişte, cu jocuri, ceai, dulciuri, pisici şi multe altele. Da, pisici! Ceainăria se află în curtea unui hostel, astfel încât ai oportunitatea să cunoşti turişti tineri cu care poţi socializa.

Ceainăria Ceai la Cotroceni

Situată pe strada Dr. Gheorghe Marinescu, nr. 25., aceasta este prima ceainărie deschisă în Bucureşti. Dacă vrei să te rupi de toată zarva oraşului şi să te relaxezi în faţa unei căni de ceai aromate, gustoase, dar şi ieftine, acest loc este perfect pentru tine. De asemenea, personalul este foarte prietenos.

COSMO tip: Îţi recomandăm să faci rezervare, pentru că este destul de plin de obicei.

Bohemia Tea House

Situată pe strada Poiana Narciselor, nr. 1, aceasta este mai mult decât o simplă ceainărie – este un loc în care să poţi descoperi civilizaţia, cultura, artele, hobby-uri interesante, un loc în care să cunoşti oameni cu preocupări deosebite ca şi ale tale. Găseşti aici o atmosferă boemă, relaxare, muzică ambientală, beţişoare parfumate, ceaiuri unul mai bun ca altul, răsfaţ, bun gust şi evenimente speciale.

GreenTea

Situată pe strada Doctor Burghelea nr. 24, într-o superbă casă cu parfum interbelic şi atmosferă caldă, vei descoperi puţin din farmecul a patru culturi diferite în patru saloane: Clasic, Japonez, Indian şi Micul Paris. Vei găsi peste 100 de sortimente de ceai, sandvişuri şi bruschete, prăjituri, fursecuri, dulceţuri, precum şi un magazin din care poţi cumpăra ceaiuri, accesorii pentru ceai, ceainice, decoraţiuni, etc.

Tu ce alte ceainării recomanzi?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.