Recomandari de carti: ce citim in weekend?

Nu ai niciun plan în acest weekend? Nicio problemă, cu aceste cărți îți garantăm că nu te vei plictisi!

Dacă nu știi ce cărți să alegi în aceast weekend, încearcă una din următoarele:Aștept răspuns, Dan Chaon

Tânara Lucy Lattimore își părăsește familia și fuge din micuțul oras Pompey, Ohio, împreună cu charismaticul ei profesor de istorie, George Orson, hotărâtă să-și schimbe viața. Miles Chashire se află permanent în cautarea lui Hayden, fratele geaman dispărut de mai bine de zece ani. Când află adevarata identitate a tatălui sau, Ryan Schuyler părăsește campusul universității și se îndepărtează tot mai mult de propria existență, care îi apare dintr-odata lipsită de substanță. Viețile a trei necunoscuți se întrepătrund într-o manieră subtilă și cu consecințe extrem de surprinzătoare, într-un thriller memorabil.

Cele mai bune carti ecranizate in 2016

Urâțica, Carmen Covito

Marilina Labruna trăiește într-un Milano livid, populat de femei singure și bărbați versați care profită de nevoia lor de dragoste. Ea are patruzeci de ani și nu e urâtă, ba mai rău, e urâțică, și trebuie să găsească un alt mod de a învinge.

Jumătate de soare galben, Chimamanda Ngozi Adichie

Romanul își plasează acțiunea în Nigeria anilor 1960, în perioada nefastului război dintre Nigeria și Biafra în care mii de oameni au fost masacrați cu sânge rece și care a costat țara peste un milion de vieți. Trei personaje sunt prinse în iureșul evenimentelor politice din acest deceniu tumultuos.

Recomandari de lectura de la vedete

Miss București, Richard Wagner

Dinu Schullerus, fost securist în perioada comunistă, trăia de zece ani la Berlin când trecutul îl ajunge din urmă. O fostă iubită, pe care o și spionase, este găsită moartă, iar Dinu, care își câștigă trăiul ca detectiv, încearcă să dezlege misterul acestei crime, confruntându-se totodata cu probleme nerezolvate ale trecutului său.

Billy Bathgate, E.L. Doctorow

Billy Bathgate, un golănaș îndrăzneț de cincisprezece ani, ajunge unul dintre oamenii de încredere ai lui Schultz Olandezul, un gangster cu personalitate electrizantă. El pătrunde astfel într-o lume confuză și depravată, plină de violență și brutalitate, a înaltei societăți și înaltei corupții, în această capodoperă a crimei, a iubirii, a vieții și a morții.

Carti de citit intr-o seara ploioasa

Lectură plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.