Recomandare film: "Twilight"

By  | 

Cu incasari de peste 260 de milioane de dolari in intreaga lume, “Twilight” este o nonconformista poveste de dragoste, dintre un vampir si o muritoare, o prima ecranizare din seria celor patru carti care alcatuiesc saga scriitoarei Stephenie Meyer.

“Twilght” / “Amurg” aduce pe marile ecrane povestea de dragoste moderna si plina de actiune dintre un vampir si o muritoare. In afara de povestea de dragoste mai (re)descopera si 2 actori buni: Robert Pattinson si Kristen Stewart.

Bella Swan (Kristen Stewart) a fost intotdeauna o persoana diferita, care a preferat sa ramana in afara grupurilor de fete populare din liceul sau din Phoenix. Nici atunci cand mama ei se recasatoreste si o trimite pe Bella sa locuiasca cu tatal sau intr-un orasel ploios numit Forks, din statul Washington, ea nu se asteapta sa se produca vreo schimbare majora in viata ei.

Pana cand il intalneste pe misteriosul si ciudat de frumosul Edward Cullen (Robert Pattinson), un baiat cum nu a mai intalnit vreodata. Inteligent si spiritual, el pare ca vede pana in sufletul ei. Curand, Bella si Edward se vad prinsi intr-o poveste de dragoste pasionala si incontestabil neortodoxa.

Ca orice vampir, Edward este nemuritor. Dar nu are colti si nu bea sange uman; Edward si familia sa sunt unici printre vampiri in ceea ce priveste stilul de viata. Pentru Edward, Bella este ceea ce a asteptat timp de 90 de ani – sufletul lui pereche.

Dar ce se va intampla cu Edward si Bella atunci cand James (Cam Gigandet), Laurent (Edi Gathegi) si Victoria (Rachelle Lefevre), vampirii dusmani de moarte ai familiei Cullen, vin in oras, cu scopul de a o gasi pe Bella?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *