Reciclează creativ! Idei de decorațiuni interioare DIY

COSMO îți arată cum poți crea obiecte unicat pentru propria casă prin simpla reciclare a celor de care nu mai ai nevoie.

Multe dintre obiectele pe care le ai prin casă pot fi reciclate în mod creativ, iar în felul acesta vei ajuta mediul înconjurător și vei avea decorațiuni interioare cool fără să cheltui niciun ban!Decorațiuni DIY pentru a aduce primăvara în casa ta

Prin alte țări, reciclarea este un lucru obișnuit, precum mersul la magazin după pâine sau plimbarea de dimineață cu câinele. În România, în schimb, lucrurile nu stau foarte bine din acest punct de vedere. Fii tu schimbarea pe care ți-o dorești! Iar dacă vrei să te bucuri și tu de niște beneficii imediate, ce-ai spune să îți faci singură câteva obiecte decorative din materialele reciclate?

Iată cum să reciclezi creativ:

Cum sa ai un stil de viata eco

Nu ai suficient loc în casă pentru ghivece, dar îți plac mult florile? Folosește-te de spațiul pe verticală și fă-ți un „zid” de plante. Folosește sticle de apă sau suc de 2 litri, tăiate în două, pe care le poți lăsa simple sau le poți vopsi în culorile tale preferate. Vezi mai jos un astfel de exemplu:

recicleaza creativ idei de decoratiuni diy zid de plante

Ai o greblă stricată? Nu o arunca încă! O poți folosi în bucătărie, ca suport de pahare, ca în imaginea de mai jos. Bineînțeles, va trebui întâi să o cureți și să o vopsești.

recicleaza creativ idei de decoratiuni diy grebla suport de pahare

Ai vreo comodă la care vrei să renunți? Mai bine o transformi într-o jardinieră deosebită.

recicleaza creativ idei de decoratiuni diy comoda jardiniera

Ți s-a stricat tastatura, iar suportul de pixuri arată prea plictisitor? Scoate tastele și lipește-le pe el!

recicleaza creativ idei de decoratiuni diy suport de pixuri

Ultima noastră sugestie nu este o decorațiune, ci o piesă vestimentară foarte simpatică, realizată cu ajutorul… mileurilor. Da, acele mileuri nesuferite de care bunica nu vrea să scape.

recicleaza creativ tricou mileuri

Dacă ți-au plăcut aceste idei, urmărește secțiunea noastră de DIY!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.