Recenzie In the Heart of the Sea (2015)

By  | 

„In the Heart of the Sea” este o aventură intensă despre expediția vaporului Essex, care a fost atacat și distrus de către o balenă uriașă.

Despre romanul „Moby Dick” al lui Herman Melville probabil a auzit toată lumea: cartea relatează povestea ambarcaţiunii Essex, atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugătoare, aparent raţională. Totuși, acest roman relatează doar jumătate din poveste. „In the Heart of the Sea”, best-seller-ul lui Nathaniel Philbrick, ne spune restul poveștii, iar acum a fost ecranizat în filmul omonim despre care vom vorbi astăzi.

Regizat de Ron Howard („A Beautiful Mind”, „Apollo 13”, „The Da Vinci Code”), după un scenariu scris de Charles Leavitt, Charles Leavitt, Rick Jaffa și Amanda Silver, filmul îi are în rolurile principale pe Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Tom Holland, Brendan Gleeson și Jordi Mollà.

„In the Heart of the Sea”  surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă. Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică şi disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează

„In the Heart of the Sea”  este un film intens, plin de emoție, care nu te va lăsa să te plictisești. Indiferent dacă îți plac sau nu poveștiile cu aventuri pe mare, filmul te va prinde încă din primele minute. O simplă vânătoare de balene le va arăta protagoniștilor că uneori nu te poți pune cu natura, iar pentru a supraviețui este nevoie să faci lucruri la care nu te-ai fi gândit niciodată.

O producție Warner Bros. Pictures, filmul este distribuit de Freeman Entertainment și va avea premiera în cinematografele din țară pe pe 4 decembrie 2015.

Nu uita să te înscrii la concursul nostru săptămânal, unde poți câștiga invitații la film!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *