Recenzie: Deja Vu (VIDEO)

By  | 

Ai făcut parte vreodată dintr-un triunghi amoros? Dacă nu, acum e ocazia ideală de a înţelege din interiorul relaţiei cum şi de ce şi mai ales că niciodată nu se afârşeşte cu bine pentru niciunul dintre personaje.

Camera fixată pe o cască specială îl transformă pe principalul personaj, Michi, şi în cameraman şi în regizor luând în considerare că el este singurul decident atât al acţiunilor sale cât şi al cadrelor pe care le surprinde.   

Tehnica folosită la filmări îţi dă ameţeli la începutul filmului, când bărbatul se plimbă prin labirintul casei sale luxoase, iar mai târziu te bulversează sentimentele confuze ale amantei. Tania, amanta, interpretată de Ioana Flora joacă singură cam 70% din film, ocazional apărând şi Valeria (Mirela Oprişor), soţia şi mai e şi mama lui Michi care are o părere fermă despre ce ar trebui să se întâmple în continuare. Deşi perspetiva de a vedea un film întreg o singură persoană te poate pune pe gânduri, Ioana este o actriţă excelentă pe care ne face plăcere să o vedem cum trece de la agonie la extaz şi înapoi.

Tania şi Michi formează un cuplu de 2 ani spune el şi aproape 3, spune ea. Şi iată că a venit momentul ca şi soţia să afle adevărul, că s-a terminat şi că există altcineva. Cei 2 pleacă împreună spre casa Valeriei pentru a o confrunta, iar pe drum ajung să se confrunte cu proprii demoni ai relaţiei lor.

Tania este geloasă pe trecutul lui Michi şi Valeria, vinovată că are statutul de ”amantă” dar şi ambiţioasă pentru că vrea să pună lucrurile la punct în relaţia lor ilegitimă. Nici Valeria, soţia încornorată nu este tocmai uşă de biserică, deşi soţului nu îi place să recunoască asta. Fiecare are partea sa de vină, iar Michi trebuie să facă în aşa fel încât să le împace pe amândouă femeile din viaţa sa.

Să vedem în film cum va decurge confruntarea şi, binenţeles, ce părere are mama lui Michi despre toată situaţia?

Vizionare plăcută vă dorim! Şi să nu aflaţi vreodată pe propria piele cum stă treaba cu triunghiurile amoroase!

Distribuţia: Ioana Flora, Mirela Oprişor, Anca Alexandru, Gabriel Răuţă, Tudor Smoleanu, Horia Gheorghe, Gabriel Sandu, Simona Teodora, Chis Stanciu, Gheorghe Andrei şi Dan Chişu.
Din echipa de filmare  au făcut parte : Andrei Gheorghe si Dan Chişu (imaginea), Ana Andrei ( machiaj şi păr), Bogdan Ivaşcu (director de producţie), Marius Elefterache ( sunet).

Déjà Vu  este o co-producţie DaKINO Production şi Watch Me Productions, realizată cu sprijinul HBO România, 2012.

Filmul va fi lansat în  cinematografele din toată ţara pe 15 noiembrie: Târgu Mureş, Craiova, Cluj-Napoca, Brăila, Botoşani, Piatra Neamţ, Călăraşi, Ploieşti şi Târgu Jiu.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *