Idei simple pentru a te răsfăța în serile reci de iarnă

Puțini sunt cei care se bucură cu adevărat de venirea iernii, acest anotimp care arată atât de bine în fotografii sau admirat din confortul casei. În realitate, zăpada și gerul ne împiedică să avem o stare de bine, iar cele mai multe dintre noi abia așteptăm să înceapă primăvara.

Pentru a „supraviețui” acestui sezon, iată câteva idei simple pentru a te răsfăța în serile reci de iarnă:

Fă din canapea un altar al confortului

Caută perne decorative moi, în culori pastelate, din materiale plăcute la atingere. Cumpără cel puțin două, cât mai mari, pentru a te putea scufunda în ele după voia inimii. Dacă suprafața canapelei e aspră, acoper-o cu o cuvertură fină de bumbac.

Pune „bunătățile” la îndemană

Într-un coșulet de nuiele, nu foarte mare, pune niște șosete călduroase, o pătură pufoasă și o carte bună  arsenalul de răsfăț și destindere trebuie să fie cât mai aproape de canapeaua confortabilă.

Citește și: Ce este Hygge?

Ilumineaza încăperea cât mai cald

Creează o atmosferă intimă și plăcută folosind variatoare de luminozitate. Sau poți renunța la becurile incolore și prea puternice, înlocuindu-le cu unele colorate și de intensitate mai mică. Așază într-un colț al camerei un lampadar care să lumineze difuz – rezultatul te va mulțumi cu siguranță. Și niște luminițe în jurul ferestrei sau în bibliotecă sunt potrivite.

Mirosuri plăcute

Cumpără niște lumânări sau bețișoare parfumate cu aromă de iasomie, bergamotă sau lavandă pe care să le aprinzi atunci când urmărești un serial sau citești.

Experimentează mai multe arome de ceai

Ce te încălzește mai bine în serile reci de iarnă decât un ceai? Cumpără câteva cu arome diferite și răsfață-te în fiecare seară cu unul diferit.

 

Citește și: 5 idei de răsfăț după o săptămână grea la birou 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.