"Smells Like Teen Spirit" cantat de Miley Cyrus – cel mai prost cover din istorie

By  | 

Rezultatele sondajului Rolling Stone reprezinta o surpriza neplacuta pentru adolescenta nord-americana, care a decis recent sa introduca in repertoriul propriu celebra piesa „Smells Like Teen Spirit” a trupei Nirvana.

„Vreau sa cant o piesa a unor artisti care m-au inspirat foarte mult. Fara ei (Nirvana, n.r.) nu as fi aici. Ei mi-au dat forta si curajul de a face asta”, le-a marturisit Miley Cyrus fanilor ei, cu ocazia unui concert recent pe care l-a sustinut in Statele Unite ale Americii.

Pe locul al doilea in sondajul Rolling Stone s-a clasat cantecul trupei Limp Bizkit „Behind Blue Eyes”, un cover dupa o piesa celebra a trupei The Who, iar podiumul a fost completat de coverul „American Pie” interpretat de Madonna, piesa originala apartinand cantautorului american Don McLean.

Pe pozitia a patra s-a clasat Sheryl Crow, cu versiunea proprie a piesei „Sweet Child O’Mine” a trupei Guns N’Roses, iar locul al cincilea i-a revenit cantaretei americane Britney Spears, cu un cover al hitului „(I Can’t Get No) Satisfaction”, al trupei britanice The Rolling Stones.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *