"Nu parcati!" – Andu Novac, o noua expozitie Karousel la Grand Cafe Van Gogh

By  | 

„Nu parcati!” aduce in atentia publicului interesul artistului pentru texturile din spatiul urban. Pentru Andu Novac, absolvent al New York University, sectia Sculptura, textura este o tridimensionalitate discreta, o aluzie la adancimea fizica a lucrurilor.

Andu Novac: „M-am reapucat de fotografie la New York fascinat fiind de suprapunerea graffiti-ului si a posterelor pe cele mai incredibile suprafete. Ideea ca poti crea o perceptie noua a unui spatiu, a unui volum, doar prin proiectarea (pictarea, aplicarea) unei imagini pe el. Din doua elemente creezi un al treilea, ca la chimie. Pana la urma, creativitatea inseamna crearea de noi relatii, nu de noi elemente. La un anumit nivel o sa raman mereu sclavul preceptului lui Gombrich, cum ca arta este o iluzie”.

Program de vizitare: luni-vineri, 17:00-24:00, sambata-duminica, 12:00- 14:00.

Adresa: Grand Café Van Gogh (Wine Bar), Str. Smardan nr. 9

Karousel, prima galerie de fotografie de arta din Bucuresti, a fost lansata in ianuarie 2009. Karousel a organizat deja 8 expozitii iar portofoliul galeriei cuprinde peste 300 de lucrari realizate de 40 de artisti. Karousel ofera fotografii de dimensiuni mari, dar si serii speciale de miniaturi, insotite de certificate de autenticitate, precum si de garantia unor editii limitate.

  • Site oficial: www.karousel.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *