(P) Valori prețioase, pe care le moștenim în familie

Sărbătorile sunt momentul în care familiile se reîntregesc, cu bune și cu rele, pentru a petrece câteva zile de liniște și pace. Pe lângă cadourile pe care ni le facem în familie, mai prețioase sunt valorile pe care ni le transmite și pe care le respectăm o viață întreagă.

Iubire necondiționată

Cu toții greșim, dar știm că familia este cea care ne va primi oricând cu brațele deschise, fără să ne arate cu degetul sau să ne țină morală în momentele delicate. În sânul familiei te simți cel mai protejat, de parcă nimic rău, niciodată, nu te va putea atinge.

Onestitate

Una dintre cele mai importante valori pe care bunicii s-au străduit să mi-o insufle este onestitatea. Când eram mică, greșeala recunoscută era într-adevăr pe jumătate iertată, uneori chiar integral, iar sentimentul de vinovăție, care te poate afecta emoțional în timp, este cu mult diminuat. Iar ca adult, să îți poți recunoaște și asuma greșelile, este o trăsătură apreciată, pe care doar oamenii integri o posedă.

Valori materiale

Nu este bine să te atașezi de obiecte, aceasta este altă lecție pe care am învățat-o în familie, dar în același timp am învățat să investesc în calitate și să îmi exprim fără teamă personalitatea. Așa cum perlele bunicii sunt cea mai de preț bijuterie, iar rochia de mireasă a mamei încă mai stă la loc de cinste în cufărul cu amintiri și tu poți alege piese de calitate, care își vor spori valoarea sentimentală în timp.

Blănurile produse de către membrii asociației Fur Europe sunt o astfel de investiție, ideală pentru femeia modernă, activă, în pas cu moda, dar și pentru cele care prețuiesc familia și valorile moștenite. Te invităm să descoperi ultima colecție în clipul de mai sus, în care actorii sunt o familie reală, cu bune și cu rele, dar și pe site, aici.

Care sunt cele mai importante valori pe care le-ai moștenit tu în familie?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.