Pro Video si Plaza Romania va invita la evenimentul de lansare a filmului "Totul despre sex 2" pe Blu-ray si DVD!

By  | 

Gazda evenimentului, Cabral, ii va determina, cu siguranta, pe toti cei prezenti sa intre in atmosfera glamour a faimoasei pelicule, alaturi de nume cunoscute ale showbiz-ului autohton: Julia Jianu, Neylini, Cornel Ilie (Vunk) si multi altii.

Zeci de fotomodele vor defila pe podium in tinute apartinand unor branduri de renume: Tommy Hilfiger, Guess, Gap, Famous Brands si Colin’s readucand in atentia publicului pasiunea pentru moda a celor patru protagoniste.

Distractia si buna dispozitie vor fi completate printr-o serie de concursuri cu numeroase premii constand in DVD-uri, obiecte promotionale „Totul despre sex 2” si uscatoare de par Phillips oferite de catre organizatori.

Mai mult, toti cei care vor achizitiona pana pe 19 noiembrie filmul pe DVD sau Blu-ray marcat cu un sticker special se vor putea inscrie automat in campania promotionala. O excursie pentru doua persoane la Milano sau patru vouchere de cumparaturi in valoare de 250 de Euro fiecare valabile in Plaza Romania sunt cele doua premii puse in joc!

Incepand cu 28 octombrie, „Totul despre sex 2” va fi disponibil in toate magazinele de specialitate partenere Pro Video in patru formate deosebite:

  • editia combo pack care include „Totul despre sex 2” pe DVD si Blu-ray – 99,9 RON,
  • editia speciala pe doua discuri „Totul despre sex 2” – 54,9 RON,
  • pachetul cu ambele filme „Totul despre sex” – 89,9 RON, si nu in ultimul rand,
  • editia de colectie limitata Christian Lacroix – 54,9 RON.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *