Prisoners – debut cinematografic incendiar

By  | 

Pe 18 octombrie 2013 se lansează în cinematografele din ţară „Prizonieri” – un thriller excelent, al regizorului canadian Denis Villeneuve, care se află la primul său film în limba engleză. Intervievat în legătură cu cea mai recentă producţie a sa, Villeneuve a declarat că s-a întrebat de multe ori de ce nu face filme din sfera comediilor, însă de fiecare dată şi-a răspuns, hotărât, că se simte atras de partea întunecată a lucrurilor, şi că într-o zi, cândva, va regiza şi un film care probabil nu va mai fi încărcat de atâta anxietate. 

Drama cea încâlcită îi are în distribuţie pe actorii Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Terrence Howard, Melissa Leo, Maria Bello. „Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia?” pare a fi întrebarea care se naşte din povestea acţiunii şi care îl frământă pe Keller Dover (Hugh Jackman). Personajul interpretat de Jackman trece prin cele mai cumplite momente atunci când fiica lui în vârstă de şase ani e răpită, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Pe de altă parte, detectivul Loki (rol jucat de Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat. 

Noi nu îţi vom dezvălui firul poveştii până la capăt, deci nu-l rata la cinema!

P.S. Poti castiga 2 invitaţii duble la ”Prizonieri” la concursul organizat de Cosmo în parteneriat cu Hollywood Multiplex, aici! Mult succes!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *