Prințesele și copiii lor

Prințesele nu trăiesc doar în basmele pe care le citeam atunci când eram mici, ci chiar în prezent, la un bilet de avion depărtare de noi. Le invidiem în special pe cele care provin din familii modeste și întotdeauna ne încântă să aflăm noutăți despre ele. 

În acest articol am adunat câteva dintre cele mai cunoscute prințese (mai mult sau mai puțin) contemporane, pe care vi le prezentăm pre scurt alături de copiii lor.

Grace Kelly a fost o actriță americană care și-a început cariera la 20 de ani. După doar 6 ani s-a retras din cinematografie pentru a se căsători cu Prințul Rainier III, prințul ereditar al Principatului Monaco timp de aproape 56 de ani. Cuplul a avut trei copii: Prințesa Caroline, Prințul Albert (actualul Prinț de Monaco) și Prințesa Stephanie.

Grace Kelly

Diana Spencer, Prințesa de Wales, este poate cea mai îndrăgită de pe această listă. Lady Di a devenit cunoscută în 1981, când s-a logodit cu Prințul Charles. Cei doi s-au căsătorit în același an, iar ceremonia a fost urmărită la TV de peste 750 milioane de oameni. Cei doi au avut împreună doi fii – William și Harry. În prezent, William este căsătorit cu Catherine (Kate) Middleton, care este însărcinată pentru a treia oară.

Kate Middleton l-a cunoscut pe prințul William în 2001, la Universitatea St. Andrews, unde studia istoria artei. Cei doi s-au logodit în noiembrie 2010, iar în aprilia anul următor s-au căsătorit. Cuplul are împreună doi copii – Prințul George și Prințeșa Charlotte. În septembrie 2017, Palatul Kensington a anunțat că Ducesa este din nou însărcinată.

Rania Al Abdullah a deținut titlul de prințesă timp de 6 ani, devenind regina Iordaniei când soțul său a ajuns la conducere. Este cunoscută în special pentru că luptă să facă lumea mai bună, sprijinind educația, bunăstarea copiilor și înțelegerea interculturală. Are patru copii: prințesele Iman bint Abdullah și Salma bint Abdullah și prinții Hussein și Hashem bin Abdullah.

Prințesa Martha Louise este singura fiică a Regelui Harald V și al Reginei Sonja din Norvegia. Este căsătorită cu scriitorul Ari Behn, cu care are trei copii: Maud Angelica, Leah Isadora și Emma Tallulah. În august 2016, Curtea Regală a anunțat că cei doi vor divorța, acesta fiind primul divorț din istoria moderna a familiei regale norvegiene.

Kiko este soția lui Fumihito, Prințul Akishino – fiul cel mic al lui Akihito, împăratului Japoniei. S-au cunoscut la facultatea unde studiau amândoi. Au împreună două fete și un băiat: Prințesele Mako și Kako și Prințul Hisahito.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.