Primele picturi 3D, realizate de un român

By  | 

Pe o pânză albă sau pe un asfalt prăfuit, tânărul din Botoşani creează adevărate opere de artă. Nu trebuie să fii cunoscător pentru a rămâne fără cuvinte în faţa lucrărilor sale.

 

 

Pentru Daniel Relenschi pictura este mai mult decât o simplă pasiune, este un mod de a trăi, de a vedea şi înţelege frumosul din jurul lui. Lucrările sale sunt adevărate opere de artă, adevărate capodopere. Are doar 25 de ani şi până acum a reuşit să picteze aproape 2.000 de tablouri. A îndrăgit desenul de mic, însă primul tablou l-a realizat în urmă cu cinci ani. Drumul spre pictură a fost greu şi cu multe obstacole.

 

 

Primele tablouri le-a făcut în 2008, atunci când a avut şi prima expoziţie. Şi-a prezentat lucrările la Sala Polivalentă din Muzeul Judeţean Botoşani unde a avut un mare succes. Din acel moment, viaţa artistului s-a schimbat radical. Au urmat numeroase comenzi şi provocări. A pictat tablou după tablou şi a reuşit de fiecare dată să impresioneze cu talentul său. În cinci ani a pictat aproape 2.000 de tablouri.

 

 

"În pictura mea se găseşte tot ce e frumos. Încerc să pictez frumosul sau să-l reinventez. Câteodată sunt tentant să pictez şi alte lucruri şi încerc să nu-mi dau frâu acestor imbolduri", spune pictorul.

Descoperă pe RTV.NET mai multe picturi 3D ale lui Daniel Relenschi şi află povestea lui de viaţă. 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *