Primele 5000 abonamente la festivalul NEVERSEA epuizate! O nouă tranşă de abonamente disponibile

Primele 5000 de abonamente pentru festivalul NEVERSEA scoase la vânzare miercuri, 7 februarie s-au epuizat. Pentru că interesul din partea fanilor este unul extrem de mare, organizatorii festivalului au decis că luni,12 februarie, de la ora 12.00 va fi disponibilă o nouă tranșă de abonamente la același preț, de 399 de lei plus taxe.

Festivalul NEVERSEA, ediția 2018 va avea loc în perioada 5-8 iulie, în Constanța.

Astfel, spre deosebire de anul trecut, festivalul va dura cu o zi mai mult. La ediţia din 2017, participanţii au cheltuit 20 de milioane de euro pentru cazări, transport sau distracţie. În cele trei zile ale festivalului de anul trecut, peste 153.000 de participanţi din ţară şi din străinătate au trecut pragul Neversea. Cei mai mulţi participanţi au venit din Bucureşti şi Constanţa, oraşe urmate de Cluj-Napoca, Braşov şi Timişoara.
Din afara ţării, au venit pe plaja Neversea femei şi bărbaţi din Marea Britanie, Germania şi Statele Unite ale Americii. Peste 100 de artişti internaţionali, printre care Jason Derulo, Rita Ora şi Dua Lipa, au urcat pe cele şapte scene ale festuvalului.
Anul acesta, timp de 4 zile, peste 200 de artişti (unii în premieră în România) vor urca pe cele 7 scene amenajate.

„Vor fi nume mari, în premieră pentru România. Vor reveni şi unii dintre artiştii care au cântat anul trecut“, a precizat pentru „Adevărul“ Edy Chereji, director NEVERSEA. (sursă: adevărul.ro)Doar cei care s-au înregistrat pe neversea.com pot să achiziționeze abonamentele la preț special.
Foto: Neversea
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.