Prima păpuşă Barbie cu val islamic

Pentru prima oară în istoria Barbie, cea mai cunoscută păpuşă din lume poartă hijab pentru a onora sportiva Ibtihaj Muhammad.

Noua păpuşă face istorie, fiind cea mai recentă şi mai spectaculoasă completare a programului Shero care onorează femeile de succes, admirabile, cu realizări extraordinare.Anul acesta Barbie o onorează pe scrimera Ibtihaj Muhammad, prima femeie musulmană – cu cetăţenie americană – care concurează la Jocurile olimpice cu vălul islamic. „Suntem atât de încântați să o onorăm pe @IbtihajMuhammad cu o păpușă #Barbie unică! Ibtihaj continuă să inspire femei și fete peste tot în lume, pentru a sparge granițele”, au declarat reprezentanţii celei mai celebre mărci de jucării.

Scrimera a postat pe Instagram o poza cu păpusa Barbie şi a declarat că este foarte fericită să facă parte dintr-un program care evidenţiază reuşitele femeilor:

„Sunt fericită să ştiu că fetele din lumea întreagă au posibilitatea să se joace cu o păpuşă care a ales să poarte văl islamic. Este un vis devenit realitate pentru mine.”

Păpuşa Barbie cu hijab va fi disponibilă pentru cumpărare începând cu anul 2018.

Citeşte şi: Lindsay Lohan s-a convertit la religia islamică?

Sursă foto: Instagram.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.