Povestea din spatele schimbarii de look oferita de Cosmo

Prima castigatoare, Anca Iordanescu, si-a luat deja in primire premiul de la concursul organizat de Cosmopolitan.ro si Salon Fason by Cristina Grama si este incantata de rezultatul schimbarii sale.

Experienta a fost una placuta de ambele parti, iar finalul de succes a multumit-o pe Anca, desi avea emotii la inceput. S-a relaxat insa repede: “Mi-a placut rabdarea pe care au avut-o cu mine, mai ales in alegerea culorii. Toata lumea a fost amabila, atmosfera a fost placuta. Bogdan e foarte meticulos si atent”, ne-a marturisit ea.

Desi procesul a fost unul indelungat, de cateva ore, Anca a stat cuminte cu vopseaua pe par in fiecare etapa, fara sa mai conteze ca tricoul ei a suferit putin din cauza decolorantului. Pentru a pastra nuantele aprinse, specialistii de la salonul Fason by Cristina Grama ii recomanda o masca si un sampon pentru par vopsit. Anca are un fir foarte subtire, motiv pentru care culorile trebuie improspatate mai des decat la un par cu fir normal.


Bogdan Maris
, hairstylistul care s-a ocupat de rasfatul castigatoarei noastre, ne-a povestit:  “Anca avea o tunsoare cu o lungime nedefinita, la fel si culoarea, nuante de galben spre varfuri si de portocaliu in zona din spate si pe lungimi. Structura firului de par este foarte fina. Impreuna am decis sa facem o decolorare usoara pentru a uniformiza culoarea si a ajunge la un blond cenusiu.

Pe zona bretonului am ales un accent vertical de culoare pentru a da suplete fetei si un aspect mai jovial. Acesta se poate aranja atat pe stanga cat si pe partea dreapta, culoarea desfasurandu-se diferit. Am ales o tunsoare cu linia sub barbie cu miscare pe partea de top, pentru a oferi miscare, volum si textura”.

E randul tau sa ai parte de o schimbare de look suprinzatoare! Participa acum la concurs!

 

                   
                        
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.