Portia ta de cultura

COSMO e la curent cu cele mai cool şi trendy evenimente. Iată ce merită atenţia ta:

 

VIZUAL CLOUD NO. 9Cloud No. 9

Pe 19 si 20 decembrie, la The Ark, are loc ediţia de Crăciun a târgului de designeri români. Cloud No. 9 îşi deschide porţile într-o atmosferă tihnită, un decor de poveste, miros de scorţişoară, alături de creatori români şi poveştile lor. Peste 50 de creatori de design vestimentar, bijuterii, pantofi, genţi, decoraţiuni, cosmetice bio, delicatese vor fi prezenţi la târgul de unde pot fi alese cadouri cu poveste. În a doua zi a târgului, pe 20 decembrie, vizitatoarele pot participa şi la conferinţa susţinută de Ana Morodan şi Ileana Badiu cu tema “Cum să devii un antreprenor de succes?”, unde vei putea auzi mărturisiri şi întâmplări adevărate despre cum şi-au construit două femei puternice afacerile de succes.

 

 

 

SAMBASamba

Echipa de regizori şi scenarişti care a lansat în 2011 „Invincibilii“ – „Intouchables“, film über premiat şi nominalizat la Globurile de Aur revine cu o dramă absolut fermecătoare pe tema unei probleme delicate – imigraţia ilegală din Franţa. Actorul principal este Omar Sy, acelaşi din „Invincibilii“ – „Intouchables“ şi care face aceeaşi impresie bună pentru jocul actoricesc. Pe scurt, povestea este a lui Samba, un imigrant ilegal venit din Senegal în Franţa în urmă cu zece ani şi care se străduieşte să neobservat pentru a evita autorităţile. Alice (Charlotte Gainsbourg) este un director executiv, care a trecut recent printr-o etapa extenuanta a vietii sale si care cauta consolare in munca de caritate la centrul de imigrare. Cei doi se întâlnesc atunci când, disperat, „Samba“ cere ajutor pentru a obţine documentele legale de lucru care îi vor permite să rămână în ţara pe care o numeste acum, acasa. Filmul se lansează în format DVD şi e disponibil în magazinele de specialitate.

 

Pt Nottara (6) Craciunul, altfel

Teatrul Nottara îşi reia activitatea şi te invită să petreci „Crăciunul, altfel”! Luni, 21 decembrie, de la ora 19:30, Teatrul Nottara te invită la spectacolul „Crăciunul, altfel”, desfăşurat în parteneriat cu Asociaţia SmartArt. Acesta va avea loc la sala ARCUB din strada Batişte nr. 14, Bucureşti. Regizorul spectacolului, Alin Horia Mânzat promite că în această incursiune în timp vei experimenta o mie şi una de emoţii într-o singură seară, călătorind în timp, în epoca interbelică. Vei asculta şansonete, colinde româneşti şi internaţionale – unele în interpretări indedite şi vei aplauda coregrafiile balerinilor trupei All’s Ballet. „Crăciunul, altfel” este primul spectacol cu vânzare de bilete organizat de Teatrul Nottara după suspendarea spectacolelor ca urmare a legii care interzice desfăşurarea de activităţi publice în clădiri cu bulină. Biletele sunt disponibile şi online, pe eventim.ro şi pe ove.ro.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.